Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

Zacal jsem to cist, zacalo to celkem dobre, ale na konci jsem si rekl, ze je to opet dalsi alibisticky blabol jak si rict, proc veci nedopadly jak si nekteri predstavovali.

Ano Drahosovi, si myslim, silne uskodilo organizovani a podepsani vyzvy. Lide i vysoce inteligentni tu proste zadne muslimske migranty nechteji a zduraznuji slovo zadne a duvody neni treba vypisovat, to bylo udelano jiz mnohokrat. Tecku tomu celemu pak udelal Drahos sam svym vahavym vystupovanim a nenazory. Vas pokus o rozbor spolecnosti je chvalihodny, ale bohuzel zustalo jenom u toho pokusu. Nemyslim si, ze je uplne pravdivy.

5 2
možnosti
AJ

A mimochodem, pro rypali, je uplne jedno jestli o imigraci president ma pravomoc rozhodovat nebo ne. Je to vrcholny predstavitel statu a takto to lide vnimaji.

1 0
možnosti
AS

Už mi tyhle pseudorozbory lezou krkem. Zeman je prezidentem proto, protože se nenašel dostatečně silný a charismatický kandidát, který by ho byl schopen zadupat do země. Tečka, nic víc....

8 1
možnosti
JR

J71a33n 77R17á24ž

1. 2. 2018 14:12

Analýzy tohoto druhu se vyznačují zásadní chybou. Liberálů, kteří volili Dtshoše není 48% populace, ale jen 48% těch, kdo šli volit. A z nich ještě mnozí volili Drahoše čistě z nenávisti k chování Zemana, nikoliv vede i svými sympatiemi k liberální demokracii. Daleko důležitějším úkolem pro sociologické i politické průzkumy, je studium příčin, proč ideály liberální demokracie oslovují stále méně obyvatel Evropy, což je vidět na růstu podpory stran a hnutí s jasným antiliberálním programem.

9 1
možnosti
Foto

Analýzu, kterou jsme měl z článku vyčíst, tak tu jsem vůbec nepochopil. Asi patřím mezi ty hloupé voliče Zemana [>-], ale díky za snahu. Vážím si lidí, kteří se umí vyjádřit.

2 0
možnosti
MK

A jak se v těch místech do exekuce lidé dostávají? Nevýhodnými půjčkami, tedy nízkou finanční gramotností, neschopností pochopit smlouvu, kterou podepisují.

Povedal by som že to je skôr o tom že niekto kto si za úžernický úrok požičia na dovolenku a potom chce aby to "niekto vyriešil" si myslí že tak by to mal robiť i štát a tak si takých politikov vo volbách lajkuje. Načo sa stavať zodpovedne k sebe, svojemu zdraviu, svojim financiám, svojemu sociálnemu zabezpečeniu, svojej rodine, svojmu okoliu keď je tu NIEKTO kto tak zaiste spraví zamňa?

1 0
možnosti
MJ

Já volil Zemana proto, protože si myslím, že brzo umře a následná volba už nebude systém antiDrahoš versus antiZeman. Dávám panu presidentovi rok, maximálně dva.

1 2
možnosti
JD

Naprostá většina lidí, kteří u voleb podobně chytračili, pak byla těžce zklamaná, že realita se vyvíjela úplně jinak.

1 0
možnosti
OH

Zajímavý článek, ještě zajímavější komenty....

0 0
možnosti
VM

Chápu že si musíte lhát do kapsy, ale proč na to potřebujete tolik slov?

1 1
možnosti
Foto

Zajímavý článek, s něčím mohu souhlasit, s něčím ne. Ač vysokoškolsky vzdělán, nerozumím úplně všemu a uvítal bych, kdyby mi někdo vysvětlil "přínos nové reality", zmiňovaný v článku. A také kam nás tato nová realita přivede za nějakou dobu a jak by to podle této "reality" mělo u nás vypadat. Děkuji.

3 0
možnosti
DE

"Nová realita", přináší příležitosti a zárověň nesnáze globalizovaného světa, někdo využije příležitosti ku svému prospěchu, někoho semelou nesnáze. Ač v to rádo hodně lidí věří, neexistuje žádný super plán nového světového řádu a kam nás nová realita přivede těžko říct. Jediná jistota je, že žádná není a to je pro hodně lidí právě to, čeho se bojí.

0 0
možnosti
KS

Zapomněl jste z těch 48 % populace odečíst nevoliče.

3 0
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');