Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi sofistikované, ale zcestné. Jako člověk napojený na EU jste cudně zamlčel to hlavní. Ti "hloupí" zaostalí Češi nepochopili modernitu řízené islamizace Evropy, přijetí eura = solidaritu se zadluženými akcionáři italských bank, Více Evropy = ztrátu zbytku suverenity a další dobré nápady globalistů a jejich místních exponentů. Děkuji za pozornost.

0 0
možnosti
Foto

Obávám se že to moc komplikujete - dle mne je realita daleko prostší - pokud někdo žije slušně - chodí do práce, posílá děti do školy ,platí složenky - nakonec mu zbyde 100 - 150kč na útratu denně - tak společnost rozdělená prostě bude - jelikož tito lidé budou dělat první poslední aby jim alespoň ta stokoruna zbyla - a cokoliv nového může zavánět tím že bude ještě hůře- Dokud slušní pracující lidé nebudou mít peníze na důstojné přežití - jinak tomu nebude.

0 0
možnosti

Anebo ta elita byla prave uspesna, a "ty hlupaky" presvedcila, ze je potreba zmenit zabehly revolucne-politicky styl pevne zakotveny a vzhlizejici k urcitym hodnotam uz od roku 1989, a volit zmenu, neco, co se tomu zabehnutemu stylu prici, takze to nakonec dopadlo dobre, chytri presvedcili "hlupaky" a vyhral ten spravny nazor v podobne Zemana, ktery nema problem tu zmenu hlasat a ukoncit zkostnatele nazory polistopadovych revolucionaru, pripominajici totalitu jdouci proti demokracii.;-)

0 0
možnosti
Foto

Po přečtení diskuze musím konstatovat, že znění příspěvků přesně tuto teorii dokazuje.

0 1
možnosti

Tento článek zcela nepochopitelně opomíjí skupinu vzdělaných lidi u kterych je svoboda nejvyšší hodnotou a nejsou tak schopni volit člověka u kterého hrozí servilni chování vůči EU a tudíž hrozící další a další omezení svobody jednotlivce.

3 0
možnosti
Foto

Neopomíjí, to je právě ten strach ze změny, tito lidé patří do děch 52%. Je jedno, jestli si do odůvodníte obranou svobody, obranou před migranty, obranou před EU, před NATO. Pořád je to buď hájení současného stavu zuby nehty nebo dokonce pokus o obrat zpět k nějakému předešlému stavu. Ten poměr 48:52 neříká nic o dosaženém vzdělání, ale o celkové schopnosti chápat v širších souvislostech. Ale to je právě ten problém, 52% nechce poslouchat a 47% neumí vysvětlovat, včetně mě, nepřesvědčil jsem ani vlastní mámu. Je třeba najít to 1%, které to bude umět vysvětlit, pan Drahoš v tom 1% není a většina současných politiků také ne.

1 0
možnosti
Foto

48 % voličů rovná se 48 % populace? Od kdy? Každé mimino k urně?

6 0
možnosti
Foto

Statistika pane, máte-li reprezentativní vzorek populace, což 65% je více než dostatečný vzorek, bude to platit i pro zbylých 35%. Děti netřeba zahrnovat, tento rozbor se týká oprávněných voličů, ale i kdyby, tak to rozložení bude u dětí úplně stejné, v nižším věku sdílejí názory voličů, později se přikloní na jednu či druhou stranu, ale obecný model platit nepřestane.

0 2
možnosti

tak tohle je sofistikovaná manipulace. vy neříkáte že jsou blbí, ale že jsou blbí a nemůžou za to. takže ty lidi srážíte daleko víc, než prostoduchá média. ne, jsou to lidé, kteří mají OPRÁVNĚNĚ dost toho, že s nimi někdo manipuluje a určil jim roli blbých pracujících, kteří mají hezky platit daně, aby ti, co se prohlásili za nositele pokroku byli financováni nejen penězi z neziskovek, ale také jejich daněmi. jo, a napadlo vás někdy, že to může být i tak jednoduché, že pražští hoši mohou být zatraceně nervózní z toho, že v blízkosti MZ jsou hoši ze Zlína a ne oni?

oni chtějí toho, kdo v jejich očích co nejjistěji zadrží nástup světa, kterého se bojí, který jimi pohrdá a o němž si myslí, že je ohrožuje.

Zdroj: https://andrejruscak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=646458

4 0
možnosti

Problém 48% podle mě byl v negativismu. Většina věděla, proč nechce Zemana, málokdo věděl, proč chce Drahoše.

Každopádně by mne zajimaly argumenty pro hloupější polovinu, proč volit Drahoše. Ne proč nevolit Zemana, protože se vybíral prezident a ne jeho absence. :-)

6 0
možnosti

To Vám těžko dám, protože jsem k panu Drahošovi a jeho kandidatuře dlouhodobě kritický, kvůli čemuž jsem to mnohokrát schytal za to, že "tříštím frontu".

1 0
možnosti

Pane Rusčáku. Čtu všechny Vaše blogy. Zásadní souhlas. Jen zkuste více zkomprimovat Váše jednotlivé příspěvky. Je mě více než 70 a více mě vyhovují určité myšlenkové zkratky. Přesto karma.

3 1
možnosti

Přiznám se Anreji, že jsem volil MZ. Minimálně v mém případě ani jeden z Vámi uvedených důvodů není pravdivý, ale to není vůbec podstatné, protože o tzv. kulturní a společenské elity se nezajímám a tudíž je mi úplně jedno, co dělají špatně. Jedné věci ovšem nerozumím - proč si, místo tohoto podle Vás poučného, podle mne rozvleklého a nahořklého pamfletu, který Vás musel stát značné úsilí, vašimi vlastními slovy raději 'nedáte tu práci, abyste nám vysvětlil přínos nové reality'?

6 0
možnosti

Podle mě moc přínosu nemá. Sám s většinou jejích aspektů nesouhlasím, ale způsob, jakým ji mnozí liberálové cpou způsobuje, že lidé pak odmítají i rozumné, klasicky liberální hodnoty, takže tahle jejich morální panika ohrožuje svobodu, která už je pro mě důležitá.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS