Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Racionální pohled.

0 0
možnosti
Foto

Díky této "racionalitě" bohužel ze pár let Sv. Mikuláš předěláme na mešitu.

0 0
možnosti
Foto

Asi jste to myslel dobře, ale všechny kvality vaší úvahy pohřbí široká definice slova "uprchlík". Kdybyste měl předem definovat, kdo není skutečný uprchlík, a to se vám nechce, neb téma je politicky velmi ožehavé, vyšlo by vám, že v mase do Evropy mířících vojáků Alláhových je možná i deset procent skutečných uprchlíků. Takže nás čeká ukrutné třídění zrna od plev, a to se zase nechce vládám a vedení EU. Proto Merkelová pozvala všechny v domnění, že později se to nějak roztřídí. Máme tedy v Evropě masu muslimských bojovníků a mezi nimi nemnoho těch, kteří by jim v případě konfliktu stejně pomáhali, ať už z důvodů shodné víry nebo ze strachu. A na to už řešení nenabízíte.

4 0
možnosti
PG

Článek je žvást úrovně České televize

3 1
možnosti
MS

Nějaký argument? Nebo jen výstřel do tmy...

1 0
možnosti
VS

Indexy všeho druhu jsou úplně k ničemu, pokud ty lidi tady nechceme - a to z nejrůznějších důvodů. Jedním z nich je násilnická kultura mohameadánů, negramotnost většiny a neochota se intergovat. Vy jste jich asi ve skutečnosti moc neviděl, já ano - oni mají představu, že my se o ně prostě musíme postarat, protože přece oni jsou vyvolení a chudáci. Pokora, slušnost, snaha - neznámá kategorie. A práce ?- no fuj. Děkuji, takovým - s telefony i bez nich - zavírám dveře. Říkejte tomu jak chcete, já tomu říkm strach ze zločinců a vrahů. Takový religion of piece v praxi.

7 0
možnosti
LT

Nevím na kolik jste s těmi ,,uprchlíky,, přišel do styku,ale já mnohokráte a věřte mi,že jejich chamtivost a smysl pro luxus nezná mezí. S pokorou a vděčností to má pramálo společného. Prohlášení typu:,,Já jsem uprchlík a ty se o mě MUSÍŠ postarat!,, jsou na denním pořádku.

A když tady uvádíte,že ti mladí jsou potomci těch zbohatlíků,kde máte jistotu,že ty jejich peníze nepochází z trestné činnosti na jejich území (třeba z produkce opia a heroinu)?

A po jaké bezpečností prověrce chcete pouštět tyto lidi na území Evropy,když nemají doklady a nelze zjistit odkud jsou,co dělali a kolik jim je vlastně let?

11 1
možnosti
IO

No a pro všechno, co jste tak trefně popsal, je tady, aspoň já osobně, nechci :-P

3 0
možnosti
JR

No já tedy nevím, ale představa bohatého člověka, jak se táhne v gumovém člunu přes moře a pak pěšky přes Řecko, Moldávii, Rumunsko, Maďarsko a dál... zkrátka mi taková představa připadá poněkud úsměvná.

Ta situace tam nevznikla ze dne, válka v Sýrii trvá už několik let, každý jen trochu inteligentní člověk (což, předpokládám, tito vzdělaní a bohatí lidé jsou) už dávno převedl majetek i rodiny do jiné země, jistě nečekal, až mu zbyde jen na teplákovku Adidas a iPhone a až jim ostatní státy uzavřou hranice.

Navíc proč by měli chtít zrovna do Evropy? S majetkem, který vlastnili v Sýrii, by si podobnou životní úroveň udrželi spíše např. v Indii než v Německu. V Indii sluhové nemají ani odbory, ani minimální mzdu...

10 0
možnosti
VS

Bohatší to dělají podobně ako irácký expert přes kravíny ..

0 0
možnosti
RS

Opět vynikající úvaha, která by mohla těm, kteří se něco dozvědět chtějí, dát mnoho podnětů k zamyšlení.

:-)

Lepší příspěvky než Vaše pane Rusňáku, jsou málokdy k přečetní.

děkuji Vám

Dr. Skoumal

1 2
možnosti
Foto

Tak to je kandidát na kvák roku - a to máme teprve únor.

7 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS