Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

T30o61m16á10š 35U64r42b41a73n

31. 12. 2016 17:43

Souhlasím! Svět rozhodně není bipolární ani černobílý, jak se nám snaží někdo prezentovat. Mantinelismus se snadný a příliš zjednodušující.

1 0
možnosti

M61i92l65a23n 74R83a21d49e33k

29. 12. 2016 20:36

vidim to podobne, ale.....vlastni stin nepreskocis. Rusko bude stale Rusko, jako Nemecko Nemeckem, atd. Rusko se obcas - nechtne - da na tu spravnou staranu. Stalin, kdyz Ada udelal prvni krok se musel pridat na stranu spojencu, bylo to nutne. Obama bohuzel se dal na tu stranu nespravnou, a Putin toho vyuzil, a v Syrii na te spravne strane bojuje. Neprinese tam demokracii, neni to pytel brambor, to je jen fata morgana Zapadu ze se da nastolit. Demokracie je cizi jak Rusku tak muslimskemu svetu, ale doufejm ze tam zase bude mir, a to diky Rusku, ne USA.

Obama to pokakal, i kdyz to zacali kalet uz pred nim.

To ze to vyhral Trump to vam neusi delat starost, zadna politika bouchani do stolu se do USA nedostane, na to maji primo paradni system.

Evropa, to je jine zradlo. Ta se pomaloucku zacina zbavovat demokracie, a bohuzel to polehoucku zacina zase v Nemecku. Pokud k necemu v Evrope dojde, nebude za tim Putin, ale podle tradice Evropa zase sama

8 2
možnosti

Tak já ani nemám obavy z Trumpa, jako spíš z toho procesu, který ho tam dostal. Protože to je něco, co se v Evropě opakovat může a naprosto s Vámi souhlasím, že je to Evropa, kde může dojít k dalšímu velkému průšvihu.

9 0
možnosti
Foto

Asi bch se nebál toho, že tento blog výrazně zapůsobí na názory někoho jiného, než autora.

0 5
možnosti

Váš článek na mě působí dojmem, že jste dostal strach z vlastního názoru a pro jistotu jste přeřadil na ten, co je považovaný za jediný správný.

2 0
možnosti
Foto

dle charakteristiky autora má za sebou rozsáhlí studia oborů, které mavazují na spektrum věd, které byly vyučovány na někdejším VUMLu. Nelze se tedy divit, že ladí parketu tak, aby byl kdykoli schopen otočit kabát a přidat se k nepříteli.

0 13
možnosti

Náš cyklista Dostál objel na kole celý svět .A nejlepší lidé jsou prý v Austrálii, Somálsku....a Rusku. Žijí tam lidé, kteří vám pomohou.Austrálie je velká a když zůstanete někde trčet ve vnitrozemí, v poušti, tak pokud vám nikdo nepomůže,je po vás.Něco podobného je v Rusku. A všichni Somálci nejsou asi piráty a nestřílejí po amerických vrtulnících. Víte co Andreji, kupte si kolo a vydejte se na cestu kolem světa,a za dva roky napište svůj názor. Moje matka, dcera kulaka, bez vzdělání, nedala dopustit na ruskou literaturu. Četl jste třeba Bratry Karamazovy,Idiota ?

A co jste vůbec četl naposledy ? Vinnetua?;-D

2 9
možnosti

Pri urovni vzdelani pana autora blogu, dost divna otazka.

4 0
možnosti

Zní to rádoby hezky neutrálně, ale .... Ale nemáte rád ruské kulturní velikášství, klidně byste dal v ČR azyl těm Rusům, kteří jsou liberální, nemáte Rusi, co obdivují Putina,... atd. Takže Rus pokud je protiputinovský a trpí malověrností ve význam svého národa a jeho kultury je pro Vás neutrální Rus a Rusové hrdí na svůj národ, kulturu a prezidenta - ti vám nevoní. Nebojte - rusofil nejste. Spíš putinofob.

Mimochodem, jak vnímáte vlastenecké projevy a hrdost Američanů na své prezidenty?

1 5
možnosti

Tak snad pokud je někdo protiputinovský a trpí již dokonce malověrností ..

to snad není až tak velký hřích, když uvážíme, že v poslední době Putin (za podpory velké většiny Rusů) provedl anšlus části sousedního území

a aby toho nebylo málo, tak nyní podporuje pomocí páté kolony

odtržení dalšího území sousedního státu.

A ohledně té hrdosti Američanů na své prezidenty.. tak jestli jste si neráčila všimnout, tak v Americe není problém být pro svého prezidenta, ale také není problém být proti svému prezidentovi.. V Rusku se bohužel taková pozice být proti svému prezidentovi hodnotí téměř jako vlastizrada... a za Putina to vygradovalo do měřítka jak jsme to znávali za Brežněva.

0 1
možnosti

J63a76n 71B88a44r43t35o96ň

29. 12. 2016 12:47

docela slušná analýzaR^!!

7 1
možnosti

U nás se takovým říká : "chwolidupa". /no hlavně pokud chválí sama sebe /:-P

3 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS