Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

R^R^

Jen bych ještě přidal svůj osobní názor na pana Kapitána. Z několika televizních pořadů, kde jsem ho viděl, jsem získal silný dojem, že je prostě líný něco udělat, protože by to bylo těžké a zdlouhavé. A že právě proto také vymýšlí argumenty o vciťování se do norských názorů.

10 1
možnosti
VR

Dojem, který na mne ten člověk dělá, bych vyjádřil jedním slovem: "Slizoun".

1 0
možnosti
Foto

Opravdu zaslouženě R^.

4 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

4 1
možnosti
MO

Zasloužená karma. Je třeba tyto věci pojmenovávat. Už kvůli tomu že někteří jurodiví neomarxisté vidí v norském Barnevernu vzor a rádi by podobná zvěrstva zavedli i u nás.

11 2
možnosti
MK

Pane Rusčáku vy žijete  v Norsku, já zase v Praze. Vy  vidíte vše z norského úhlu, já zase z pražského. Michaláková (stejně jako vy) se rozhodla dobrovolně žít v Norsku. Tedy stejně jako na vás,  platí i pro ni norská legislativa a pravidla a mně jako pražskému občanovi se mohou maximálně nelíbit, ale to je po cimrmanovsku jediné, co s tím mohu dělat. Já prostě v Norsku žít nehodlám. Berte to takhle. Saudské Arábii, Kataru či dalším muslimským zemím, se u nás (ale i v Evropě) určitě nelíbí křesťanský způsob života, chtěli by mít tady islám se šárií neb je to podle nich správné. Ale stejně tak jako jim není nic po tom, že u nás křesťanství či bezvěrství převládá (Aláh zaplať, zatím:-)), zrovna tak já jim tam nebudu importovat své bezvěrství, byť se mohu domnívat,  že je to to správné,   tak si Michaláková musí uvědomit, že postup norských úřadů byl takový, jaký byl a má holka prostě smůlu a nám se to maximálně může nelíbit!!

2 23
možnosti
AR

Nesouhlasím. Norsko se - na rozdíl od Saúdské Arábie - zavázalo k určitým mezinárodněprávním závazkům, které nedodržuje. A ratifikované mezinárodní dohody jsou nadřazeny domácímu právnímu řádu. A říká-li mezinárodní úmluva, že dítě má právo na to znát své kořeny a svůj původ, pak je úplně jedno, co Norsko chce nebo nechce.

27 0
možnosti
MC

M78a63r66e55k 63C78o72z25l

3. 11. 2015 11:02

Pěkný článek R^ 

Jsem jenom zvědavý, kdy soudruhy z Norska naštvete tak, že se nějaké podezření najde i na vás, třeba by se po roce popotahování kanály ukázalo jako nepravdivé. Případně, pokud o této vaší činnosti soudruzi zatím neví, kdy se objeví nějaká Anička Šabatová, která vás v rámci dobré věci nabonzuje.

6 2
možnosti
AR

Takhle, vím o lidech tady v Norsku, kteří se angažují ještě daleko více, aniž by to byl "jejich problém", a i je úřady nechávají na pokoji - je na ně totiž příliš vidět. Je potřeba porozumět jedné věci - tyhle instituce jednají rády potají, ve skrytu a tak, aby na ně veřejnost nemohla, proto mnohem snáz se jim šikanují lidé, kteří neznají svá práva, bojí se je prosazovat, i když je znají, kteří mají málo peněz a podobně. A těch bohužel je docela dost. Nedávno jsem zjistil od kamaráda, který byl na halloweenské party u známých, kde byli lidé, abych tak řekl, z nižších sociálních vrstev, za kolik tady žijí například prodavačky a podobně, a upřímně, nechápu, jak tady vůbec vyžijí s těmi cenami, co tu jsou. Když mají takoví lidé děti a ještě jsou třeba samoživitelé, tak jsou na ráně hned, daleko víc, než někdo, kdo je celkem zabezpečený a na koho je vidět. Ale možná se mýlím, tohle nikdy nikdo nemůže vědět s jistotou.

13 0
možnosti

Děkuji za článek. Pokud byste někdy s čímkoliv potřeboval pomoci, třeba s rychlým stěhováním z Norska, ozvěte se. ;-)

6 1
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');