Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Jsem vám opravdu vděčná za vaše vyznání. Neskonale se mi ulevilo. Konečně vám na základě vašeho ideového pozadí rozumím.

Když jste začal psát všechny články, kde jste se pokoušel vysvětlit, jak zrůdný je norský stát, domnívala jsem se, že jste prostě jako člen mládežnické Fremskrittspartiet Ungdom dostal úkol. Tato vládní norská pravicová, silně nacionální strana je protipřistěhovalecká a tak jsem si vaše články vysvětlovala jako stranický záměr odradit další přistěhovalce ze Střední Evropy od přesunu do Norska.

To se vám sice částečně podařilo, ale přišlo mi to až moc absurdní.

Pak jsem nabyla dojmu, že haníte celé Norsko, abyste napomohl paní Michalákové v její kauze. Není správné, když účel světí prostředky, ale i to by se dalo pochopit. (jen tak mimochodem, Marius Reikerås, činný i v kauze Evy Michalákové, má také velice dobré vztahy s Frp, zajímavé). To jste ale sám vyvrátil, že o případ paní Michalákové vám nejde, že chcete změnit norský stát jako takový, (zřejmě kvůli vám, když jste se tam rozhodl svobodně žít). Byl jste to právě vy, kdo poradil Panu Zdechovskému, že jediná možnost, jak zatlačit na norský stát, je vyvolat Norsku mezinárodní ostudu, na to že prý jsou hákliví. To se vám i panu Zdechovskému v Čechách taky podařilo. Jaké to mělo následky teď už taky známe. Paní Michalákové to opravdu nepomohlo, jen vám to přineslo spoustu obdivných hlasů.

Vy sám považutete tvrzení : "..´je dovoleno dělat si, co člověk chce, neškodí-li druhým´, tak morálně nadřazené ostatním, povětšinou kolektivistickým doktrínám". Ale vůbec nejste schopný reflektovat ani to, že si sice děláte, co chcete, ale jiným tak škodíte.

Rozhodl jste se žít v Norsku. Tam jste se potkal se státem a protože se definujete jako individualista, tak jste mu vyhlásil boj. Váš boj.

Zneužíváte zde ale solidarity české veřejnosti s paní Michalákovou! Většina vám pak ty individualistické definice obchodu s dětmi, tvrzení, že v Norsku patří děti státu, představám, že za dveřmi každého bytu čeká úř

1 1
možnosti
PH

Zneužíváte zde ale solidarity české veřejnosti s paní Michalákovou! Většina vám pak ty individualistické definice obchodu s dětmi, tvrzení, že v Norsku patří děti státu, představám, že za dveřmi každého bytu čeká úředník, který vám za to, že nemáte na odpoledne herní plán pro batole, dítě vytrhne z ruky a už nikdy ho neuvidíte, ve stínu jednoho nešťastného příběhu,  uvěří. To, co píšete o Norsku, byste na jiná témata psal o českém státu, kdyby jstežil v Čechách, jen by vás tolik čtenářů neplácalo po rameni.  Proč nevedete svůj boj individualisty v norštině? Tam by vás pochválil možná tak Marius Reikeraas.

1 1
možnosti
AR

Jinak co se týče Frp, tak se s nimi nejspíše rozejdu, protože jsou neschopní cokoliv prosadit - i tam, kde by mohli, stali se neuvěřitelně bezzubými. Nemluvě o tom, že mezitím vznikla nová strana, kterou velice obdivuji a kterou bych i byl volil v lokálních volbách, kdyby kandidovali i u nás a nejen v Oslo - Liberalistene. Možná se k nim rovnou i dám, protože ještě víc, než Frp, sdílejí můj pohled na svět.

0 0
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');