Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Jako teorie dobré. Praxe je ovšem jiná. Informování o holokaustu uráží muslimy a proto již teď začíná být vypouštěno z výuky.

viz:

http://www.ztis.cz/rubrika/antisemitismus/clanek/nizozemsti-ucitele-prestavaji-ucit-o-holocaustu-kvuli-vzdoru-muslimskych-studentu

a i na wiki: https://cs.wikipedia.org/wiki/Zpochyb%C5%88ov%C3%A1n%C3%AD_holokaustu (hledat Gazy)

a i spousta dalších webů ....

Muslimové k nám tolerantní nikdy nebudou.

5 0
možnosti
Foto

Západní civilizace má ve skutečnosti jen jednu hodnotu - peníze. Avšak i ta je dnes zruinována jejich umělou výrobou. Proto režim dnes již jen čeká na ránu z milosti Rv

1 5
možnosti
ZH

Příklad Německa, jak snadno a jak rychle může být sveden ke zlu i vzdělaný a kulturní národ, je krásným precedentem. Proto neustále nevěřícně kroutím hlavou nad historickou nepamětí sluníčkářů, kteří snad doopravdy věří tomu, že od umírněných muslimů nám nic nehrozí, ať jsou v jakémkoliv počtu. Je to obrovský a naprosto fatální omyl.

Jestliže bylo možné během několika let zfanatizovat Němce, pak bude mnohem jednodušší zfanatizovat dnes umírněné muslimy, kteří jsou od malička pro takový případ vedeni učením Koránu. Podhoubím pro takovéto "obrácení" je frustrace. U Němců se jednalo o frustraci z prohrané první války a hospodářské krize, v případě muslimských přivandrovalců je to frustrace z toho, že v Evropě není žádný slibovaný ráj a že se svými znalostmi a (ne)kulturními zvyklostmi má jen málokdo z nich šanci se tu uchytit.

Také mě udivuje naivní představa, že stačí exkurze po bývalých koncentrácích a každý musí pochopit, o jakou zrůdnost se jednalo. Spíš počítejte s tím, že muslim vás označí za lháře, že jste si celou historku o holokaustu vymyslel. Proč? Protože v Koránu je jasně deklarované nepřátelství vůči Židům, tedy na vyhlazování Židů nebude z jeho pohledu nic špatného. Zato mu můžete poskytnout návod k jednání, které ho samotného nenapadlo.

1 0
možnosti
Foto

To, co udělal nacismus bylo v příkrém rozporu se zásadami s křesťanským učením. Celý demokratický svět to odsoudil a viníky potrestal. To, co dělá islám je v souladu s učením islámu. Neznám, žádnou demokratickou zemi, která by se radovala nad  smrtí nepřátel. Nevím o žádné arabské zemi, která by popohnala před soud teroristy.

1 0
možnosti
JL

Žít a nechat žít. R^

2 0
možnosti
JR

J20a92n 87R75á75ž

3. 10. 2015 10:34

Jediný důkaz, a to ještě musí být bran s velkou opatrností,  že náš způsob života, naše myšlení, naše vzájemné vztahy mají nárok na určitou exclusivitu, je technologická převaha.. Myslíme si, že jsme lepší, když hlásáme humanismus (například) , ale nic nám nedava právo požadovat po jiných, aby podle námi deklarovaných zásad humanismu žili také. " Žít a přežít". Podle tohoto principu jednají všechny živočišné druhy a proto jsou na zemi tak dlouho v rovnováze.  Člověk, kterého označujeme "člověkem západním" dělá vše proto, aby nepřežil, protože se stará víc o to, aby přežili jiní, než aby prioritně se staral, aby přežil  sám!

2 0
možnosti
Foto

Dokonce i islám byl na svou dobu v tomto ohledu velmi pokrokovým náboženstvím- Takový Mohamed za svého života v Medíně  seděl vedle své dvanáctileté manželky a celý den sledoval,  jak mečem stínají hlavy 800 židům a to jenom proto, že si dovolili říct, že Mohamed  není Alláhův prorok. Když se budete v yjadřovat k historii, tak se s tou historií trochu seznamte a zejména s ilsámem.RvRv

2 0
možnosti
AR

A víte, jak vypadala dobová realita? Zkuste si nastudovat, jak ještě 400 let po Mohamedovi probíhala christianizace Norska.

2 0
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');