Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Matka obviněna, že má nízké IQ. To byl důvod k odebrání jejího syna, který pak v děcáku v 18-ti letech spáchal sebevraždu, protože neunesl odloučení od své matky:

http://www.barnefjern.org/mor-ble-beskyldt-for-ha-lav-iq-ble-fratatt-sonnen/

1 0
možnosti
FS

Tajné informace z Norska uvádí, že Barnevern už odebral tolik dětí, že v poslední době je není kam umísťovat a za pěstounské rodiny jsou vybírány i ty, kterým děti byly odebrány za různé či hrůzné přečiny v předchozích kolech....

0 0
možnosti
RF

R91a73d21k41a 52F14u80x

20. 2. 2015 22:21

:) tak ty tajne informace musi byt velice tajne, ze o nich pisete anebo jste asi agent, co? Spis si myslim ze byste mel prestat cist Blesk

1 2
možnosti
Foto

Myslím si, že se tam chcete vrátit a proto tento článek.   Organizace, která  násilím odebírá děti z rodin je  zločinná.  Jde o gang lidí, kteří násilím vyvlastňují rodičovská práva a stát nad nimi drží ochrannou ruku.

6 0
možnosti
OP

Myslím, že tak jednoduché to není. Systém odebírání dětí a pošlapávání práv rodin je i v jiných zemích (Anglie, Dánsko, Švédsko, Francie ..., u nás pokusy tento systém také ustavit), takže byl nejvyšší čas, aby se problematika dostala mezi lidi a i ty vášně jsou potřebné. Nyní je nezbytné, aby se celá Evropa zamyslela nad tím, že jakákoliv nekontrolovaná instituce je nositelem zla a aby EU jednou nařídila i něco pozitivního, totiž skutečnou ochranu dětí a rodin. Hlava v písku vůči zločineckým institucím je sám o sobě zločin

10 0
možnosti
JJ

Logicky - instituce, která má takovou moc rozhodovat o dětech a jejich odebírání z rodin a o dalším osudu těchto dětí, a to v podstatě bez odpovědnosti, přitahuje jako magnet  - koho asi?

1 0
možnosti
MV

Prima, uvah,diskuzi,clanku,poznamek atd. tu bylo hodne,ale ted vazne-co s tim? Je vubec nekdo, kdo to muze v brzke dobe ke spokojenosti matky vyresit? Jestlize se takoveto veci resi roky, jak dlouho se asi bude resit mir na Ukraine?Takova je soucasna situace ve Svete. O reseni otazek tykajicich se Muslimu a Zidu ani uz nemluvim.

0 0
možnosti
AR

Já jsem toho názoru, že jediné, co s Norskem pomůže, je co nejširší mezinárodní ostuda a apel na norské přesvědčení o bytí nejlepší na světě.

5 0
možnosti
JJ

Co řpíše o výchově dětí prof. Höschl: http://www.hoschl.cz/?text=4770&lang=cz

1 0
možnosti
JT

Poslechněte si také vy, co prof.Hoschl  říká k Norské kauze - http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3312234

1 0
možnosti
JJ

Pane Ruščáku, zeptám se vás a chtěl bych vás varovat: Víte, co je to tzv. první puberta?

0 0
možnosti
RH

Mně to připadá tak, že oni už vědí, že přestřelili, ale bojí se to přiznat, Proč  jinak ty obstrukce? Matka nesmí tisku nic říct kvůli ochraně osobnosti. BV tisku nic neřekne, taktéž kvůli ochraně osobnosti. Jedna absurdita za druhou.

2 0
možnosti
JJ

By se mohlo stát, že budou konkrétní lidé žalováni a bude po nich vymáháno odškodnění, případně dokonce trestně stíháni pro zneužití pravomoci.

Když se to nechá uležet, tak trestnímu stíhání bude bránit promlčení, odpovědnost se rozloží a konkrétní viníci budou těžko dohledatelní.

Jestli ta situace není analogická tomu, když je u nás někdo nevinný nespravedlivě stíhán a je očištěn až v době, kdy lidi odpovědné za jeho nespravedlivé stíhání již nelze stíhat kvůli promlčení.

1 0
možnosti
JJ

Pokud se týče systému péče o děti v Norsku, tak problém není jen v zákonem neomezeném idealismu pachatelů dobra z Barnevernetu, ale také v tom jaká rozhodnutí jsou odměňována a jaká jsou ... neodměňována, ne-li přímo trestána. Vím to ze studia toho, co napsali sami Norové. A ne jen postižení rodiče.

3 0
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');