Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Řadíte pana Zdechovského (Top09) také k pražské kavárně?

Ad Reflex: O tom, že jak v Norsku funguje "blahobyt dětí", mne přesvědčil právě rozhovor Jordanky Jiráskové s Jaroslavem Jindou, zveřejněný v Reflexu 50/2014.

0 1
možnosti
AR

Respekt, ne Reflex. Mrkněte ještě do článku.

1 0
možnosti
JK

Pražská kavárna = pravdoláskovníci = "Havloidi" a těch názvů je mnohem více..

Jsou to lidi, kteří jsou docela velcí vyznavači Politické Korektnosti, Kteří se dost moc cítí být nadřazeni "lůze". Hlavním představitelem této skupiny byl prezident Havel. Skvěle tuto skupinu zhodnotil novinář Šafr, se kterým velmi často u jiných témat nesouhlasím, ovšem článkem - Pravda o odcházení - tuto skupinu vystihl velmi přesně..

http://jdem.cz/9gut4

A šílená Politická korektnost - Úprk rozumu - Politická korektnost a smrt veřejné rozpravy v moderní Británii - Anthony Browne - http://jdem.cz/bq55n8

1 0
možnosti
Foto

I66v17o 59P16a85t66t32a

7. 2. 2015 1:45

Pan Ruščák nepochybně zná problematiku o které píše a navíc umí norsky. Ve věci bratrů Michalákových a Barnevernetu podává seriozní informace. 

V případě Barnevernetu a podobných sociálek je zde problémů víc. Norská profesorka Marianne Haslev Skaanlandová upozornila, že celý systém je příkladem sociálního inženýrství, kdy děti v podstatě patří státu, jenž financuje práci pro desítky tisíc „Dětských expertů". Napsala, že biologické pouto je v Norsku bráno jako bezcenné a rodiče jsou vlastně chápáni jako potenciální přirození nepřátelé (!) dětí.

Počátky geneze tohoto jevu jsem našel v sociologii a to hned ve dvou klíčových případech a také v jednom, zato systémovém problému ekonomie.

Více na adrese: http://sociologie.netstranky.cz/21-cast-dite-a-barnevernet.html

5 0
možnosti
Foto

Mám rád Vaše články, mají hlavu i patu podloženou osobní zkušeností z daného prostředí. Dal jsem Vám karmu. Jen si myslím, že definice kavárny, tak jak ji v tomto případě definujete Vy, nemá stoprocentní průnik s tou od Vy víte koho.

2 0
možnosti
MK

Když pominu trapnou adoraci výrazu "Kavárna" pane Ruščáku, tak jsem vždy považoval Vaše příspěvky za velice objektivní. Zajímalo by mě, zda máte přístup k soudnímu spisu a víte tedy něco více než ostatní.

0 1
možnosti
MK

Ale tady se vůbec nejedná o paní Michalákovou.

0 0
možnosti
Foto

I28v12o 90C31i67l26i34c92h

2. 2. 2015 19:32

Jen technická - nevím proč tu kavárnu najednou kde kdo připisuje Zemanovi, ale tohle pojmenování je velmi staré.

7 0
možnosti
JN

Mě je ukradený Norsko a aji paní Michálková, která vás tahá za fusakle, jen proto že neumíte norsky a je dojnou kravou pro bulvár. Bylo tam zneužití ze strany otce, ona to kryla. Vše tomu naznačuje, rozešli se, otec neprojevuje zájem o děti a jeho jméno nikde nefiguruje, přestože že je příčinou.

0 18
možnosti
AR

Du, hvem er du at du uttaler deg slik? Hva vet du om saken? Bor du i Norge? Kan du norsk? Jeg er sikker at jeg bare taper tid med deg, pga. du ser ut som en vanlig nettroll. Jeg bare lurer paa hva slags begrunnelser du har naar du skriver dette her. Hörte du om andre tvilsomme saker Barnevernet er involvert i? Hva slags norske aviser leser du? Jeg leser, daglig, Aftenposten, Nettavisen, ABC Nyheter, Aftenbladet, Adresseavisen, Bergens Tidende, Tönsbergs Blad, Sandefjord Blad, NRK Nyheter og av og til til og med Nordlys. Er du bedre informert enn meg eller er det bare en billig provokasjon fra din side?

8 0
možnosti
VK

Výborný článek - a není poslední dobou jediný!

Ani se mi nechce věřit, že od člověka, z kterého jsem si před pár roky často dělal srandu.

Mno - asi jste dospěl R^

6 0
možnosti
ZH

R^R^R^

Víc nemám co dodat.:-)

6 0
možnosti
JB

J92a29n 91B13u13b47e62n

2. 2. 2015 14:08

To, na co narážíte, a totiž apriori povyšování cizích standardů a označování je za lepší než naše není šťastné, ale mnohem více mne trápí daleko rozšířenější fenomén, a totiž nadávání Norsku do fašistické země a šíření nejrůznějších bludů o této zemi, aniž by dotyční byli v Norsku, či byť jen znali jediného Nora, bez ohledu na příslušnost k "pražské kavárně" či "dolním deseti milionům", chtete-li mermomocí používat tuto kvalifikaci.

1 1
možnosti
AR

Tak mne to trápí také, zejména proto, že to velmi škodí možnosti tady ten problém vyřešit. To je něco, co říkám už dávno - podívejte se na Rusy, ti celou dobu akorát vřeští, že jsou Norové fašisti a šíří hysterickou propagandu. Jaký je výsledek? Nikdo jim to nevěří a naopak ještě shazují zcela legitimní požadavky na prošetření a reformu norského sociálního systému, který umí být zrůdný a kterému v bytí zrůdným nic nebrání. To není ani urážení Norska ani Norů, to je objektivní fakt.

5 0
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');