Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

A60d80a10m 45S15t20a95v85a

29. 1. 2014 11:22

"To, co levičákům celého světa vadí..." : Autore, myslím, že to nesprávně kategorizujete. Oni to nejsou jen levičáci. Oni to jsou i secsakra pravičáci a pěkně majetní pravičáci, jimž se na jejich majetek nesmí sáhnout a získávají ho cestou necestou....  Zřejmě ale máte na mysli anarchisty všeho ražení: marxistické, ultramarxistické, levičácké, květinkovité, napravitele "establišmentů" a jiné a jiné anarchisty. Prostě ty, kteří si osobují právo vidět a usilovat o uskutečnění pořádku na zemi jen a jen podle své pravdy, podle svých představ.

2 5
možnosti
MS

Teď jste přesně potvrdil to, o čem autor píše.

3 0
možnosti

Palestinci si termín okupované území nevymysleli. Přečtěte si Rezoluci RB č. 242/1967. Za druhé nikdy žádnou válku Palestinci neprohráli. Tu válku vedli arabské státy, za něž Palestinci jako obyvatelé jiného arabského státu, jehož hrance byly určeny Plánem OSN na rozdělení Palestiny v r. 1947, nenesou a nemohou nést žádnou odpovědnost.

Za třetí Vámi uváděné příklady, že nějaký stát v důsledky prohrané války přišel o nějaké území, jsou naprosto passe po přijetí Charty OSN v r. 1945, kde byl stanoven princip nepřipustnosti přivlastnění si území silou. Právě na tento princip se odvolává uvedená rezoluce RB č.242/1967.

2 7
možnosti
AR

Upřímně, to, že RB OSN vydá nějakou rezoluci, je naprosto irelevantní. OSN je instituce, která stojí na představě, že každý suverénní stát je roven jinému suverénnímu státu - a upřímně řečeno, nevím, jak může být například taková Středoafrická republika nebo Somálsko rovno Norsku či Česku, ale budiž. Navíc jde o organizaci, jejíž jediným účelem od okamžiku jejího vzniku je udržet poválečný status quo a zajištění držav vítězných mocností. Je to OSN, kdo je největší překážkou míru v Africe tím, že udržuje postkoloniální pseudostáty při životě a dává jim legitimitu. Je to OSN, které je ztělesněním principu, že lidé 40 km na východ od Weidenu mají blíž k Moskvě, nežli k Weidenu - viz statistické rozdělení Evropy podle OSN. OSN je instituce, jíž absolutně nerespektuji a to, že je držena těmi, kterým se to hodí ještě neznamená, že její rezoluce mají univerzální patent na pravdu.

12 0
možnosti
JR

J91a79n 98R78á39ž

29. 1. 2014 10:47

Palestincům nejde o samostatný stát, stejně by ho neuměli efektivně spravovat, ale o zničení státu Izrael. Alláh Akbar! A proč levičáci nemají rádi Židy vyplývá z jejich filozofie. Nemohou mít rádi lidi, kteří historicky dokazují, že se vždy dovedou o sebe sami postarat. Takoví lidé se nedají manipulovat.

14 0
možnosti

Proč byste neměl rád Stračenu, která Vám dává mléko?

0 2
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');