Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle mě je Váš popis voliče ČSSD stereotypní a hloupý. Volič ČSSD (a často i komunistů) chce bezpečí. Chce vědět že má slušnou naději si sehnat práci, že bude mít slušné bydlení, ... . Není to o závisti, závislosti či dávkách. To jste se jen Vy zasekl na tom jak si Vy přejete aby svět vypadal. Ano, ČSSD se snaží mít maximum lidí na dávkách. Ale to není to, co si jejich voliči vysloveně přejí (jejich voliči jsou různorodý dav, takže mluvím obecně).

Podíváme-li se na volební výsledky posledních let, Češi, ať levicový národ, si přejí středově pravicovou vládu. Bohužel, naše rádobypravicové strany nejsou schopny tuto poptávku uspokojit, takže mnoho lidí utíká k ČSSD či komunistům z prostého zoufalství.

Mimochodem, jsem pravičák.

10 2
možnosti
PG

P77a47v33e12l 10G52ö89t33z24e

15. 10. 2013 13:49

Vite, jeden clovek řekl "Jedina jistota jsou dane a smrt." A mel pravdu. Porovnejte si to s temi sociálními jistotami, které socani slibuji.

3 1
možnosti
OF

Szwedzki sąd orzekł, że publiczne masturbowanie się nie jest przestępstwem, o ile nie naraża osób postronnych. Wyrok zapadł w sprawie 65-letniego mężczyzny, który masturbował się na plaży nad jeziorem położonym w południowej części Sztokholmu.

Read more: http://www.pch24.pl/skandaliczny-wyrok-szwedzkiego-sadu--publiczna-masturbacja-dozwolona-,17838,i.html#ixzz2hmzPRzOI

0 1
možnosti
OF

Masturbace na veřejnosti není ve Švédsku trestným činem. :-P

0 0
možnosti
LH

L85u84k80á80š 67H66á54b92a

15. 10. 2013 13:04

bohužel tenhle článek obyčejný levicový volič číst nebude, stejně jako se vůbec nehodlá o cokoli zajímat, natož pak sám o sebe a jen nastavuje dlaň a brečí...

13 4
možnosti
MI

M24a72r66t44i41n 63I58g81u54e

15. 10. 2013 14:06

Ano, to jste vystihl bohužel naprosto přesně..

0 3
možnosti
PB

Jen bych doplnil, že např. Norsko má OBROVSKÉ příjmy z ropy, bez kterých by ani takovýto sociální stát budovat nemohli. A že mají neskutečné problémy s imigranty, kteří nerespektují jejich hodnoty, zato peníze chtějí...

2 1
možnosti
AR

To není zrovna tím, protože peníze z Oljefondu se nepoužívají na chod sociálního státu. Ty jdou na budoucí penze (za hodně, hodně let). A potíže s imigranty nemáme o nic větší, než v Česku. Pár jich je nepřizpůsobivých, většina je OK.

3 0
možnosti
JH

J24a56n 54H30l14e45d64í50k

15. 10. 2013 12:45

evangelická čestnost, solidarita, poctivost je úžasná věc, i v Česku to kdysi existovalo, ale pak zvítězil totalitní marxismus, který je protipólem humanismu a plebejcům jak duchovním tak materialistickým velmi vyhovuje, hraje se na struny závisti a třídní krvavé nenávisti. - Bolševíci mají lhaní a překrucování v pracovní náplni, takže při poukazování na Skandinávii jsou si plně vědomi, že přesvědčují nepoučené a tupé stádo.

4 1
možnosti
PP

Pro mě byla nejdůležitější informace o daních, tedy že člověk ví, kolik odvedl. Kolik lidí má na výplatní pásce, kolik za něj celkme odvedl zaměstnavatel, tedy součet všech pojištění a daní? Kolik lidí ví, kolik "utratili" za zdravotní péči? Podle mě je to třeba vychovávat a tedy částky zveřejňovat, aby lidé věděli, což ale odmítá ČSSD.

4 1
možnosti
AT

Obávám se, že typickému českému zaměstnanci je to šumafuk. Vzpomeňte na zveřejnění tzv. superhrubé mzdy na výplatní pásce. Zeptejte se náhodně 10 lidí před fabrikou po šichtě, co to je za číslo. Tipuju, že správně neodpoví ani jeden.

2 2
možnosti
VN

Perfektní blog , karma.

Největší průser u českého levicového voliče tkví v tom , že si neumí představit , že takové hospodaření státu je něco podobného jako hospodaření rodiny....pouze však v gigantičtějším měřítku..

Dle jejich přesvědčení funguje stát jako strýc. Pokud bude hodný , šáhne do kapsy a dá..Nebude-li hodný nic nedá...Ti lidé si neuvědomují , že stát hospodaří z jeho penězi.

4 2
možnosti
KL

a tak by to melo v pripade hospodareni statu byt, neutracet vice nez se vybere, pak by bylo celkem jedno jestli vladne levice ci pravice. jenze by jiste skupiny obyvatel nemohly snadno a bezpracne zbohatnout.

0 0
možnosti
FV

Díky za velice zajímavé informace R^

13 1
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');