Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M28i29l86a39n 22R71a61d77e45k

19. 9. 2013 17:42

no, to ale povidejte EU politikum, ti budou mlit svou, ze Cesi, dnes Norove jsou xenofobove a rasisti, vzdyt se v evropskych medii doctu ze tam u vas zvitezila "xenofobni pravice" a stale to omilaji dokola. Ze Cesi nebo Norove nemaji zadnou velkou antipatii treba proti Vietnamcum, to jaksi nic pro ne neznamena.

1 0
možnosti
AR

Fakt je ten, že třeba Vietnamců je tady taky dost a jsou braní naprosto normálně jako každí jiní spoluobčané.

4 0
možnosti
JO

V Rakousku jsem poznala 2 Rumunky. Jedna se v Rakousku už narodila, emigrovali její rodiče. Měla typickou rumunskou snědší vizáž, nebyla ale cikánka, pracovala celý život, ted je už v důchodu, pořád se stýkáme. Pak jsem zaučovala studentku, která se v Rumunsku narodila a její rodiče do Rakouska odešli v jejích cca 10 letech. Jmenovala se Beatrix, byla světlá s modrýma očima, pracovitá, ochotná, moc fajn. Chystala se na universitu studovat matematiku.

Rumunské cikány jsem taky poznala, žebrali na Hlavní ulici, často s dětmi i celý den. Moc nevyžebrali, už tenkrát jich měli Rakušáci plné zuby.

Takže Rumuni nerovná se cikáni, ale rumunští cikáni, to je teda sorta a je jedno, jestli jsou chudí nebo bohatí, živí se parazitováním a kazí Rumunům pověst úplně všude.

5 0
možnosti
FV

R^ Ale Šabatová s Uhlem vám to smažou. Tedy... zregulují.

13 0
možnosti
JC

Dík za informace.

Naše média, vstřícné k Šabatové a Uhlovi, nám žádné takové informace neposkytují.

9 0
možnosti
FV

Žiš, promiňte, nevšiml jsem si, že dabluju váš příspěvek.

0 0
možnosti
OL

O19t35o 58L66e10v

19. 9. 2013 14:07

Něco podobného o životě těchto šmejdů natočila BBC ve Španělsku,dá se to dohledat pod názvem Malí zloději.

7 0
možnosti
AR

NOK (kr) - norská koruna, norsky norsk krone, plurál norske kroner :-) jinak tady na iDnes se třeba vyskytuje komentátor, co se jmenuje příjmením Horten, což je městečko v našem kraji asi 40 km odtud. Taky pěkné norské spojení :-)

1 0
možnosti
IC

Njn zkušenost je neprenosna

4 0
možnosti
OS

Před chvílí se na ČT24 diskutovalo o kanadském vízu pro občany ČR. Redaktor to s hostem rozebírali ze všech stran, ale věrni "politické korektnosti" se ani slůvkem nezmínili o skutečném důvodu znovuobnovení víz. Říct objektivně pravdu, ukázat prstem, nic neskrývat a na tomto základě problém řešit. Myslím si ale, že se toho nedočkám.

18 0
možnosti
JL

Romové jsou původně Indové, kteří mají s migrací po světě bohaté, staleté zkušenosti, jsou to prostě profíci - takže nevím, proč a čemu se divit. Viděl jsem podobné týpky už někdy v roce 1993 v Německu - vysílali žebrat malé děti, dospělí zůstávali v pozadí. Mají to zmáklé. Norsko je bohaté a je pro ně lepší žebrat v Norsku než žít v Rumunsku, kde už je znají. Samozřejmě, že jsou i Romové kteří normálně pracují a klidně kopou jako kdysi. Kopou u nás i slovenští Romové, asi tam nemají práci. V Praze s nimi už nejsou žádné velké potíže - kdysi kradla parta kapsářů romských pořád v tramvajích, ale zdá se, že už si na to město zvyklo, pokud ještě tyhle partičky kradou, ale pokud vím obměňovala se skladba zlodějských týmů i cizinci tu působí, okrádají hlavně turisty za dohledu české policie, která neví co s nimi. tak vykrádají auta, ale na to už si Pražané asi taky zvykli. Nevím.

5 0
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');