Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Líbí se mi, jak jsou Češi největšími světovými odborníky na imigraci. Nejmíň uprchlíků (v podstatě žádní), ale všichni přesně vědí, co a jak dělat :-) Pánové Okamura, Konvička a El presidente Zeman vnášejí do řad občanů této země paniku, hrůzu a nenávist vůči všemu co je cizí! Taky se mi nelíbí co se kolem nás děje, ale komentovat příspěvky jako prase opravdu nedovedu. Rádoby vlastenci se hrají na zachování křesťanských tradic, ale sami o tom vědí prd. Kdyby byli opravdovými křesťany, tak by šli a těm lidem pomohli. Je zajímavé, že před začátkem této uprchlické vlny nikomu muslimové v Česku nevadili. Ale jako mávnutím kouzelného proutku jsou všichni teroristi, násilníci, vrazi a bůhví co ještě.

A teď mě klidně ukamenujte, že jsem napsal svůj názor;-D

11 30
možnosti
VK

Popsal jste tu část národa přesně. Přesně tu, co dostala Zemana do úřadu.

4 16
možnosti
RS

Autor lze. Nejde o uprchliky ale o migranty. V jistych krajinach se muslimove premnozili a tak cast se vydala na cestu. Nesmime zapomenout, ze tito migranti jsou obrovsky kseft. Obvzlaste Nemci nadsene plundruji statni kasu. Mnozi se tam pri tom z platu nemohou uzivit.

2 1
možnosti
Foto

Nevadí mi uprchlíci s iPhony a značkovým oblečením. Vadí mi však to, že nemají doklady. A je krajně nevěrohodné jejich tvrzení, že jim převaděči doklady sebrali - a drahé iPhony jim však nechali. Rv

45 0
možnosti
DK

To jsou stejni lhari jako ty tricetilete deti.

21 0
možnosti
DK

A proc si ti bohaci se sluzebnictvem, jak je zde prehnane popisujete, normalne nekoupi dum a misto toho chteji, aby o ne bylo postarano?

19 0
možnosti
ZH

Možná proto, že po 5 letech v Turecku už nemaj ani na kozí chlívek.

2 0
možnosti
Foto

Často s vámi nesouhlasím, dnes v zásadě ano.

Karma.

3 5
možnosti
Foto

Já bych to zestručnil. Žene se sem masa lidí, je jedno jestli s iPhony nebo bez nich, chová se jak se chová a korunu tomu nasazuje vlastní vláda, která je sem zve a přitom si neumí s nimi poradit, resp. se chová tak, že se vnucuje myšlenka, jestli opravdu to není záměr. Tak se není čemu divit, že drtivá většina lidí je logicky minimálně odtažitá až po krajní zatracování všeho, co jen na dálku čiší čímsi cizokrajným. Každý si potom spočítá výsledek a zjistí, že za chvíli mohou být cizinci ve vlastním domě. No, kdo by asi jásal.

42 1
možnosti
JC

J46i60ř69í 19C58h86u93d83ý

30. 1. 2017 14:46

A ještě jedna věc - jestli ti v tom "značkovém" oblečení mají být nová elita u nás, tak to potěš Bůh. Naše lůza proti nim vypadá jako ze škatulky.

1 0
možnosti
PB

.... samozřejmě, je to jeden z aspektů proč tak nadšeně "nevítáme" !,- není to jen o náboženství, ale o mentalitě a kultuře obecně (viz. v ČR přijati uprchlíci z bývalé SFRJ ,- Chorvati a dokonce Češi z tamějších českých enkláv vohrnovali frňáky nad "tradiční" humanitární pomocí Červeného kříže,- požadovali značkové zboží, značkové oděvy, plínky na jedno použití atd.atd. - zkrátka si na to doma potrpěli a vyjadřovali tak svůj společenský status !) ,- .....však "naši" současní uprchlíci (?) mají s válečným stavem ve své domovině pramálo společného (uvádíte 1/4), neb utíká se do první bezpečné, přátelské, či sousední země. Zbytek, který jednoznačně převažuje, jsou ekonomičtí migranti a PROČ jsou v Evropě vítáni negramoti, analfabeti, zločinci, krimoši a pod skvělou legendou "uprchlíka" též radikální islamisti, je mi vopravdovou záhadou ?!?,- ..... po zažitých zkušenostech to střední třídou a zbohatlíkama už bohužel neomluvíme a posledním odstavcem vaší úvahy ste měl začít ! R^

22 0
možnosti
JC

J82i90ř86í 26C72h40u37d93ý

30. 1. 2017 14:41

1) Pokud má někdo dost peněz, nemusí zpravidla vyloženě utíkat. Pokud přesto musí utíkat, musí se prostě přizpůsobit. Co je nám do jejich sociálního statutu v jejich zemi, naše země není na prodej.

2) Nevěřím, že všichni mají svůj vlastní iphone z domova, když jim EU nebo spíš jednotlivé země neváhají vyplácet štědré dávky.

3) S islámem to má zatraceně hodně společného. Na ty křesťany tolik lidí nenadávalo, dokud si nezačali vymýšlet...

4) mezi feministicko-socialistickými zeměmi na severu a ČR je (doufám ještě) podstatný rozdíl.

17 1
možnosti
AR

Tak třeba Dánsko není ani náhodou feministicko-socialistická země.

2 0
možnosti
BH

Jasně, že pomáhat je potřeba, když je potřeba. Jde o to jakým způsobem a to co se předvádí je pro stávající obyvatele nepřijatelné, nebezpečné a ohrožující víc než je nutné. Žadatele je třeba koncentrovat a evidovat a ne rozptylovat bez prověření.

Mužům dát výcvik a poslat domů vytvořit zřízení státu dle svých představ a ženy s dětma dočasně ochránit v táborech.

Samozřejmě možnost po několika letech bezúhoným a respektujícím naše hodnoty poskytnout azyl na zkoušku nevylučovat.

4 1
možnosti
PD

P44e64t85r 91D29r58a43p95a78l

30. 1. 2017 14:33

a za koho mají ti muži v Sýrii bojovat? za Asada, za IS, za bůhvíkolik frakcí opozice? tam není situace černá nebo bílá, když Kazisvěta hnal všechen lid

6 7
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');