Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P79e43t55r 52V72e22s26e14l50ý

27. 10. 2015 7:17

Má autor dítě???

1 19
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti
MK

M83a80r21e90k 47K34u52b31r70t

26. 10. 2015 16:25

Má pravdu, předseda R^

4 0
možnosti
MJD

Zajeďte si do Švédska či Norska a navštivte nějaký obchodňák a natrefe tam na nějaké dítě, smetající věci z regálů - a usmívající se perzonál, ihned uklízející věci zpět do regálů. Matka v naprostém klidu nakupuje.

6 1
možnosti
Foto

Raději tam nejedu...ušetřím si své zatčení;-)

17 0
možnosti
PH

P63e81t32r 53H87a49n20k66a

25. 10. 2015 12:26

plně souhlasím R^

5 0
možnosti
VV

Co je to dospělácká odpovědnost? :D Jako dítě jsem si průsery bral víc, než teď, teď si je totiž můžu obhájit....

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

I11v13o 47P51a72t35t13a

24. 10. 2015 13:10

Nejde o "kult dítěte". Barnevernet je produktem sociologie! Více v článku: Sociologové a dítě. Dostupné na adrese:

http://sociologie.netstranky.cz/

0 0
možnosti
BM

Sociologie? Si děláte srandu? Barnevernet je reakce na závažné trestné činy, kterých se dopuštějí rodiče na svých dětech!!!!

2 14
možnosti
ZK

Vyrůstal jsem na vesnici a jako 10letý jsem, mimo jiné, musel umět zatopit v kamnech než se rodiče vrátili z práce. Tato činnost mě velmi bavila, protože její smysl byl naprosto zřejmý - teplo domova. Štípat dříví jsem se učil od ranného dětství, stálo mě to sice málem ukazováček na levé ruce (po zásahu sekyrou mi visel na kusu tkáně), ale bylo to super dětství.

Nejvíc času jsme trávili venku bez dozoru. Pro všechny míčové a jiné kolektivní hry nám jako hřiště sloužila normální asfaltka v naší ulici. Když jelo auto, jelo pomalu a my jsme plac na chvilku vyklidili. To se vždycky stalo párkrát denně.

Ač s autorem souhlasím, nejde si nevšimnout, že otázku hustoty dopravy, její rychlosti a taktéž její zjevnou „psychopatizaci“ pomíjí. Osobně agresívní pojetí dopravy považuji za významný činitel vedoucí ke strachu o děti a k jejich nepouštění bez dozoru.

14 0
možnosti

Uff, jsem ráda, že k nám tohle nedorazilo. Dcery jezdí (cca od 10 let) přes město, v rámci naší městské části ještě dříve (já takhle brzy necestovala, ale je fakt, že jsem neměla důvod). V MHD vidím i cca sedmileté děti cestovat ráno do školy. Bydlíme na sídlišti, venku tudíž obvykle bývá dost dětí. Souhlasím s tím, že kolem škol se pohybuje velké množství aut, ale to přikládám tomu, že děti dojíždějí z větších vzdáleností (rodiče mají možnost si vybrat jinou školu, než spádovou, stěhují se do menších obcí kolem města, kde školy nejsou,...). Kult dítěte (pokud se to tak dá nazvat) pozoruji spíše z médií, než z mého okolí.

4 0
možnosti
TG

Priznám sa, prestal som čítať po odstavci, že by sa z horiaceho domu nemali zachraňovať deti, ale postupne každý. Pre rodičov je najväčšia tragédia, keď im zomrú deti. Sami potom celé roky (mnohí doživotne) budú Boha žiadať, aby si vzal ich život ale vrátil im dieťa. Preto od veku vekov v prípade krízy sa najprv zachraňujú ženy a deti.

V bojových operáciach na samovražebné misie sa ako prví posielajú bezdetní muži a až potom otcovia rodín.

Máme emancipáciu, nepovažujem terajšie ženy, ktoré nechcú byť matkami, za dôležitejšie od mužov. Ženy aj muži sú už len výrobný prostriedok. Na Titanicu dnešných dní by som nedal miesto len ženám a deťom, ale deťom a potom rodičom.

Prehnaná starostlivosť je výsledok sociálneho inžinierstva neomarxistov. Snaha o ovládanie spoločnosti cez strach.

Kedysi ako malí sme sa nahí hrali v parku medzi domami, nahí sme sa kúpali v rieke, či na kúpalisku.

Štatisticky sa nezvýšil počet pedofilov, ale zvýšila sa intenzita strašenia nimi. Matky už nenechajú nahé ani 2 ročné dieťa, lebo pedofili. Rodičia nenechajú chodiť samé do školy a zo školy ani 10 ročné dieťa, bo pedofili. Kedysi si rodičia bežne odfotili hrajúce sa nahé deti, teraz ste pedofil.

K tomu neomarxistická sexuálna výchova už od škôlok. 3-6 ročné deti učia masturbácií, homosexuálnym kontaktom. Už žiadne delenie hračiek pre chlapcov a pre dievčatá. Marxistická spoločnosť vás považuje za duševne chorého, ak chlapcom kúpite modré a technické a dievčaťu rúžové a bábiku. Detské práva nadovšetko.

Boj proti domácemu násiliu. Opäť rozoštvávanie rodín. Ak vás sused udá, že vám plače dieťa, príde sociálka, dieťa vezmú. Kedysi keď otravovalo, dostalo od matky po zadku alebo ste ho nechali revať, kým sa neukľudní. Ak by ste to teraz urobili v obchode, vezmú vám dieťa. Nórsko, USA, VB. Všade tam žijú rodičia v strachu, že im štát ukradne dieťa.

Marxistická spoločnosť - spoločnosť založená na strachu. Hlavne nemať iný názor. Prídete o prácu, o rodinu, o deti.

2 6
možnosti
TG

Spomenul som si na reláciu s Jílkovou. Z pred 1 či 2 rokov. Tam boli na jednej strane zastánci nulovej tolerancie násilia a ich odporcovia.

Tí zastánci nulovej tolerancie (financované zo zahraničia) sú za zákaz akéhokoľvek trestania, inak odobrať dieťa.

Ak dieťa bude plakať - sociálka. Ak dostane po zadku - sociálka. Ak sa pôjde popáliť a vy mu bacnete po ruke - sociálka.

Na západe rodičia žijú v strachu. Ak ich decko len cekne, že ste im urobili zle (napr. zakázali internet kým si neurobí úlohy), nastúpi sociálka. Ak necháte decko revať, lebo mu nechcete kúpiť všetko čo chce - sociálka. Sociálka hrozí aj za obyčajné zvýšenie hlasu.

Ak vy ako rodič chcete svoje deti, musíte robiť všetko, čo chce dieťa. Dieťa už nie je vaše, ale štátu. Vy máte len povinnosti.

Pozrite si túto reklamnú kampaň na Slovensku:

https://www.youtube.com/channel/UCNewCe6tUzUU23rXeuAjy4g

5 0
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');