Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Je pravda,že Rusko hájí své zájmy,jenže totéž dělají USA,které doposud ISIL neporazily a neporazily ani jejich rivaly,jež ovšem jsou stejnými teroristy,je naprostá pitomost hájit An Nusra,jenom proto,že jsou proti ISIL.

Pokud jde o mrtvé civilisty,zřejmě nevíte,že ti umírají v každé válce,myslíte si,že když Sýrii bombardovali Američané,že civilisté neumírali?

Co se týče tzv.demokratické opozice,proč dobrovolně odevzdává zbraně ISIL?

A pokud Vám jde o demokracii,tak ta v Sýrii dlouho nebude,ať tam bude vláda proruská nebo proamerická,podívejte na S.Arábii,tam je vláda proamerická,je mnohem krutější než vláda v Sýrii a ještě podporují mezinárodní terorismus.Navíc,k demokracii se musí dospět,tu nelze vnutit,to jsou pouze představy Vás,pravdoláskařů,máte stejné představy jako bolševici:zlí a hodní,a běda těm,kdo s Vámi nesouhlasí,ihned je to xenofob,rasista,nacista,bolševik a rusofil.

18 6
možnosti
ZB

Jak jste přišel na to,že autor je pravdoláskař?Kdo to vubec je?Je to každý kdo neoslavuje Rusko a geroje Putina?

7 4
možnosti
AD

Skvělá demagogie. Není to ani 24 hodin, co Rusko zahájilo nálety a už jsou zde tací co pohledem do křišťálové koule zjistili, že Rusové na IS vůbec útočit nebudou. A co se týče "umírněné" opozice, tak o tom si také myslím svoje. V době bojů SSSR v Afganistánu to také byli bojovníci za svobodu a jen co SSSR vyklidil pole, stali se z nich Talibánci. A také mne napadá, když existuje ta "umírněná" opozice, proč měly USA takový problém s výběrem vhodných (tzn. ne na radikály nějakým způsobem napojených) adeptů pro výcvik jejich Divize 30 (nebo jak se ta fraška jmenovala)?

18 4
možnosti
RF

přesně, od září 2014 americké + koaliční síly podnikly 2410 náletů na pozice IS v Sýrii ( to je asi 6 náletů na den) a přesto si tam IS dělá co chce. Buď je tedy koaliční bombardování pozic IS zoufale neúčinné nebo bombardují něco (někoho) jiného. Už to tak vypadá, že se Rusové při svém prvním (ano, byl to teprve první nálet) trefili správně a nemusíto být hned IS, jasně deklarovali, že budou podporovat syrskou armádu a to znamená, že to od nich budou schytávat všichni ostatní. Tak jakýpak úskok, překvapení, atd,... z marketinkového oddělení americké administrativy. :)

7 2
možnosti
ZB

Karma.Putinova akce u zdejších českoruských vlastencu už zabrala,autoři hned několika včerejších blogu už pasovali Putina na geroje osvoboditele,realita jim jako vždy unikla....

8 9
možnosti
RF

R48o36m76a43n 81F60i23š75e55r

1. 10. 2015 10:09

Realita je taková, že máme zpátky Studenou válku, blbé na tom je, že ji Američani dali do syrské mikrovlnky v alobalu a začali ji ohřívat. Nikdy nebylo žádným tajemstvím jaké má Damašek vazby na Moskvu a přesto to tam hoši zpoza oceánu rozkopali na maděru a teď budou hrát překvapené ? :))

8 1
možnosti
ZS

To máte stejné jako když Turecko bojuje proti IS bombardováním Kurdů. Každá strana má zkrátka své priority a pro Asada (a tím i Rusy) je největším nebezpečím právě onen slepenec sil "demokratické" opozice. Pokud by ji porazil, celý konflikt se zredukuje do Asad versus IS, a i největší Asadovi odpůrci by za této situace přestali usilovat o jeho pád.

10 1
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');