Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, presne tak, mluvite mi z duse, Andreji.

0 0
možnosti

Rovnost štěstí ???

Proboha, do jakých výšin ještě tu bezbřehou pseudohumanitu chtějí rozvinout, ti "přemilí" Pachatelé Dobra ? "Vizionáři"? Tohle všechno jsou následky Politické Korektnosti ! 

Na počátku všech zvrácených ideologií byla jistě upřímná snaha zlepšit společnost. Historie ale opakovaně ukázala, že se to většinou  obrátí v pravý opak a neštěstí.

" Kdo má vize, měl by jít k doktorovi " Helmut Schmidt

0 0
možnosti

Vážený pane Andreji, karma, smekám .. a ztotožňuji se.

1 0
možnosti

Karma a mluvite mi z duse. Ja uz to psal nekolikrat, o cikanech v Mexiku, kdyz reknu ze pres 90 procent cikanu v Evrope zije z davek, neveri mi, kdyz reknu v Evrope ze 100  procent Cikanu v Mexiku maka, neveri take. A proc? Davky zadne, programy na zaclenovani nezname, socialni inzenyri nikde v dohledu, pokud by chteli zit po svem, dostanou nakladacku, a vykriky dyskrymynacija nejsou v mode. Tak si ziji lehce nad prumer, a podotykam ze drtiva vetsina jsou Roma.

Kazdy ma nejake schopnosti, akorat se nesmi priblizit socialni inzenyr nebo profesionalni dobrodinec placeny statem. Pro ty jedina cesta je zivit ty ktere oznacili za menecene, v newspeaku ublizene mensiny, a tahat a z danoveho poplatnika vice penez, a zivit dobrosrace

4 0
možnosti

Ony nadané děti bývají zlobivé, pokud nedostanou intelektuální zápřah pro svoje nadání.

http://www.barnefjern.org/foreldrene-til-are-10-forlangte-bedre-matteundervisning-ble-meldt-til-barnevernet/

Tady vidíte příklad, jak norský systém dokáže znivelizovat odchylky, včetně talentů dětí. Chlapec měl mimořádné matematické nadání a jediným výsledkem snahy rodičů o individuální studijní plán (s náročnějšími úlohami, protože u těch "normálních" se nudil) bylo, že jejich rodina byla udána Barnevernu učiteli a 3 měsíce vyšetřována.

1 0
možnosti

Výborný článek!

Vy mě chlape fakt překvapujete... Ještě tak 2-3 roky zpátky jsem si z vás občas dělal srandu... ale teď poslední dobou fakt dobrý... totální proměna R^

1 0
možnosti

Až na tu oslavu vatikánské mediální celebrity, která se podle mě jen v rámci své slávománie předvádí před novináři, souhlas.

0 4
možnosti

Nemyslím si, že se předvádí před novináři. To by potom nekritizoval Charlie Hebdo a neříkal by, že souhlasí s fyzickými tresty dětí. Zkrátka je svůj.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS