Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Firstová je ukázkový příklad sluníčkového idlota, ta nepozná islámského teroristu, ani když jí bude řezat hlavu. Takovým lidem se říká vlastizrádci - podporují nepřítele proti vlastnímu národu. Že vám není hanba osobo! 8-o

0 0
možnosti

A29l96e30n34a 13F54i73r88s89t

16. 12. 2014 17:56

Pane Hlásný, nevím ve které části žijete, či kde sbíráte zkušenosti a proto se s vámi podělím o své.

Dlouhá léta jsem pracovala v Mannheimu a Ludwigshafenu, pracovala a žila ve Stuttgartu. Tedy ve městech, ve kterých je místy i více jak 40 procent obyvatel s migračním původem a hodně muslimů. Mohu vás ujistit, že je zde pořádek a spolužití "křesťanů a islámu" naprosto bez problému a třenic. Jistě existují jinde problémové čtvrti, např. Berlin Neu-Koeln, ale tyto nejsou pravidlem a většina z oněch 4 milionů muslimů v Německu poctivě pracuje a živí své rodiny. Kriminalita mezi potomky italských přistěhovalců je větší, než oněch s tureckou minulostí. 

Z vašeho příspěvku vyplývá, že vite, jak celou situaci řešit. Říkáte, že po salafistické náboženské policii se nic nestalo. Jak byste to řešil vy? Oni rozdávali korány, nikoho neobtěžovali a snažili se lobbovat, právě tak jak všude lobbují například Svědci Jehovovi a jiní. Jaký paragraf proti nim byste použil vy?

Když se náckové spolu s Hooligans střetli se salafisty - došlo k zatýkání a trestním řízením na obou stranách. Proč tvrdíte, že k ničemu nedošlo. Proč tvrdíte, že vláda vůči "arabům" nic nedělá.

V poslední době nejvíce rozvířil německou veřejnost soudní spor s tzv. saskou Kebap-Bande, kdy skupina čtyř ("bílých") teroristů ze Saska táhla vraždíc Německem a svoji nenávist vůči cizincům a muslimům si vyřizoval tak, že střílela zbaběle ty Turky a Řeky, kteří poctivě pracovali a živili své rodiny poctivou prací. Na ty skutečné drogové dealery, ať už křesťanské či muslimské, si pochopitelně tihle srabíci netroufli.

0 5
možnosti

Já pracuju v okolí Brém, a tady snad ani nejni člověk, který by neslyšel jméno Miri.

Zadejte si do googla bremen arabische klan, a máte do rána co číst. A to jsou ty přistěhovalci, který nikdy neměli vstoupit na půdu EU, ale jsou tu, svoje pasy roztrhali a spláchly v ledadlech do hajzlíku a justice nejni schopná je pozavírat, nebo vyhostit. Jak situaci řešit, ví každý s kým mluvím. Konec imigrace z islámských zemí. Né kvůli alláhovi, to až v druhé řadě, hlavně kvůli malé schopnosti se přispůsobit. A co já vnímám, tak s většina západních němců nemá s turkama problém, protože s nima pracujou. Ale že jsou zde města, kde prostě některé čtvrti, dříve samozřejmě německé, dnes jsou v katastrofálním stavu a plné nepřízpůsobivých muslimu, to se nedá oddiskutovat. První mě napadá Hamburk-Veddel. Vedle je český přístav, kde to znám už z roku 1986, kdy jsem tam půl roku pracoval. Změna otřesná. Já ty lidi na demonstraci chápu, co nechápu je že jsem ještě nikdy neviděl 10 000 muslimů na demonstraci proti islamismu. Ale jak jsem už naznačil, organizují to z části náckové a to, že jim to bylo přenecháno může špatně skončit. Pro ty turky, kteří poctivě pracujou, ale jsou líní vytáhnout paty z baráku, nebo mešity.:-)

5 0
možnosti

Myslím, že to ještě bude zajímavé. Dlužno dodat, že hlavním viníkem jsou vlády. Nejsou schopné/ochotné zastavit řádění arabských gangů. A to mají přijít další? Takhle se ptá každý normalní němec. A odpověď nikde, jen léta se opakující řeči o pomoci lidem v nouzi atd. Obyčejný němec pomáhá jak může, stačí sledovat televizní šou, kde se vybírají peníze na Afriku, nemocné děti, na oběti různých katastrof. To se pokaždé vyberou miliony. Ale všechno má své hranice, oni pomůžou, ale nechtějí tu bídu mít před barákem. Zcela pochopitelně, protože specielně arabové se rozhodně nehodlají přizpůsobit. A díky špatným zákonům se jich německo nemůže zbavit. A z toho mají samozřejmě strach, kdo byho neměl. S PEGIDA je to při vší složitosti, vlastně prosté.

Stačí sledovat sled událostí, jak šli po sobě. Napřed vyšla do ulic náboženská policie salafistů, nikdo nic, kromě odsouzení, neudělal. Pak vyšli Hooligans do boje proti muslimům jako celku. Opět pohoršení a nic. A teď se někdo rozhodl využít všeobecné naštvanosti. U těch demonstrací se vůbec nemá cenu dívat na ty demonstranty, to jsou z 90% slušný lidi, kterým slušný cizinci nevadí, mají jen oprávněný strach, co zase vláda provede.. Dívat se je potřeba na organizátory a kdo co říká. Oni totiž často lžou. Není pravda, že němečtí politici šmahem demonstrace odsuzují, jako pravicově extrémistické. Jistě náckové jsou u vytržení, jezdí až z Mnichova do Drážďan, ale stačí si přečíst co řekl ministr vnitra Thomas de Maizière "Unter denjenigen, die da teilnehmen, gibt es doch ganz schön viele, die bringen ihre Sorgen zum Ausdruck vor den Herausforderungen unserer Zeit." a "Diese Sorgen müssen wir ernst nehmen, damit müssen wir uns auseinandersetzen." Nezbývá než na něj a vládu tlačit. :-)

6 0
možnosti

Viníkem jsou vlády, které ale většinou volí občané, že? Takže všichni k volbám, ať potom platí:

"Všichni víme, že volnáhra hospodářských sil, neuspořádaný a bezuzdný hon

 jedinců za majetkem a mocí už sám o sobě nevede ke snesitelnému řešeníproblému.

 Je třeba jistého racionálního pořádku ve výrobě statků, v užívánípracovních sil

 a v rozdělování vyrobeného zboží, abychom zabránili hrozivému vyřazování

 produktivních sil lidské společnosti a ochuzování a zvlčilosti velkýchskupin

 obyvatelstva." » Albert Einstein.

0 0
možnosti

Stačí jen hájit liberální demokracii a lidská práva a už jste proti islámu, jasný fašoun a rasista

5 0
možnosti

To je právě to, co mě zaráží. Pokud se někdo ozve proti UKIPu, že je to banda rasistů, tak jim to rád podepíšu. Pokud se někdo ozve proti Dansk Folkeparti, BNP, SD, FN, NPD, PVV, Pravým Finům, Jobbiku nebo Zlatému Úsvitu, tak se pod to podepíšu hned dvakrát. Ale tohle prostě není ten případ, a vadí mi, jak média i "mainstreamoví" politici automaticky reagují na jakýkoliv ne zrovna mainstreamový názor přehnaně, i kdyby ten názor nebyl ve své podstatě škodlivý - jako že v tomto případě není. Ano, je zjednodušený. Ano, ti lidé, co to vedou, nejsou zrovna intelektuálové. Ale ze stejného důvodu se hodně zdráhám odsuzovat English Defence League tak, jak to dělají média. To UKIP je už mnohem rasističtější, než celá EDL.

2 0
možnosti

alespoň někteří lidé  mají rozum ,když né politici..

raději budu rasista a xenofob  než tady mít islám ..a další mraky vietnamců...!!

1 0
možnosti

A35l64e11n72a 64F24i98r16s26t

16. 12. 2014 13:54

Pane Kindle, níže píšete, že příspěvek vaší dcery o demonstraci PEGIDy na Facebooku byl smazán. Nevysvětlil jste nám ale, na kterou Facebookovou stránku vaše dcera příspěvek umístila a kdo jí ho smazal.

Pokud ho dala na Facebookovou stránku Islamského státu, není div, že jí ho smazali. Proč si ho ale nedala na svoji stránku - tam by jí ho nikdo nesmazal!

1 2
možnosti
Foto

J30i11ř56í 75K89i65n96d56l

16. 12. 2014 13:40

V Drážďanech začátkem minulého týdne vyšlo do ulic poklidně protestovat asi 500 lidí. Jejich motto: Vlastenečtí Evropané proti islamizaci Západu (PEGIDA; Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes). Aktivisté PEGIDA používají ve svém názvu starší výraz "Abendland", jak se kdysi říkalo západní, křesťanské části Evropy (též okcident jako protipól orientu). Zjevně tím narážejí i na odvěký boj křesťanství s islámem  Odpůrci islamismu v saské metropoli oznámili, že inspirováni tradičními protestními pondělky ve Spolkové republice hodlají vyjít do ulici každé pondělí. Také u protestu v Drážďanech se německá mainstreamová média pokusila okamžitě odhalit či vykonstruovat jeho extremistické pozadí. :-)

4 0
možnosti
Foto

J85i89ř29í 68K64i76n59d61l

16. 12. 2014 13:43

Pondělí 8. prosince 2014, v Drážďanech proběhla další demonstrace Pegidy, které se podle odhadu policie zúčastnilo 8 800 lidí.Hnutí podle vlastního vyjádření chce vyjádřit odpor k pronikání islámu do Německa a k potlačování křesťanské tradice.

3 0
možnosti
Foto

O95t66t22o 16Č78e15r69n49ý

16. 12. 2014 13:26

Pokud se týče citlivosti médií na státní symboly, tedy obava, že jejich užívání by mohlo vést k jakýmsi nacionálním výstřelkům, tak vězte, že je to záměrná politika směřující k národnímu vykleštění. Je to takový úzus říkat nahlas co si myslím o vlastním národu. Něco se společensky nehodí, něco jako nacionální harašení. Uměle vytvořená atmosféra, protože si myslím, že by jinak bylo Německo vlajkami a státními symboly zaplaveno, včetně dalších projevů německého vlastenectví. Že to není, je jen projev okupační mediální politiky.

Zažil jsem ve Švédsku, a myslím, že je to v určitém měřítku stále platné, že se styděli za svoje angažmá v 30tileté válce o které se ani neučilo. Ani o Karlu XII. I tam začínaly dějiny 19. stoletím. To je výsledek tlaku na "správné myšlení" levicových lumpenintelektuálů. Myslím, že bych tím přívlastkem faktické levici ubližoval. U těch předtím je to hraní si na levici.

10 0
možnosti
Foto

O87t27t96o 88Č52e51r72n92ý

16. 12. 2014 13:28

Oprava: -neříkat nahlas .....

0 0
možnosti

A91l68e65n46a 45F51i10r47s73t

16. 12. 2014 13:17

vyčítáte médiím jednostrannost, sám se jí ale dopouštíte také, neboť neinformujete českého čtenáře vašeho blogu o situaci celé.

Proto doplňuji, aniž bych s vašemi tézemi a závěry chtěla polemizovat. Situaci ať posoudí ostatní.

- Hnutí Pegida vznikla a agituje v Drážďanech v Sasku, kde se islamisté, resp. zde žijící jacíkoliv cizinci prakticky nevyskytují.

- Sasko jako takové patří k nejradikálnější spolkové zemi - je zde největší podpora neonacismu a slaví zde největší úspěchy strana NPD, ke které s takovým obdivem vzhlíží a spolupracují čeští dělničtí socialisté z DSSS.

- Hlavní organizátor a mluvčí PEGIDy Lutz Bachman je vícekrát odsouzený kvůli vloupání, krádeži, řízení v opilosti, ublížení na těle, neplacení alimentů a křivé přísahy (něco jako český Kohout, který se nyní profiluje kvůli cikánům) a v roce 1998 odsouzený kvůli vloupání k 3,5 letům vězení. Před trestem uprchnul do Jižní Afriky, odkud byl po 2 letech vydán do Německa a odseděl si zde 2 roky. Později byl odsouzen podmínečně kvůli opakovanému držení drog.

- Proti agitacím PEGIDy vystoupily početné církevní, civilní a židovské organizace. Spolkový prezident J. Gauck označil PEGIDu za "chaoty a proudy, které nejsou věci nápomocné" a kterým by nemělo být věnováno mnoho pozornosti.

- V Drážďanech probíhají protidemonstrace, organizované církevními a židovskými organizacemi, mimo jiné také sdružením "Drážďany bez nácků". 8. prosince proběhla zatím největší protidemonstrace, které se zůčastnilo skoro 9.000 občanů Drážďan.

1 2
možnosti

Ad Drážďany a Sasko - stejné je to i v UK nebo v Dánsku, největší podpora UKIPu nebo DF je tam, kde je minimum přistěhovalců, takže to není nic typicky německého. NPD je neonacistická strana a zaslouží si, aby se do ní tepalo ze všech stran a TO je ta pravá ostuda pro německou politiku. A právě reakce na PEGIDu je v tomhle světle přehnaná, protože reagujeme-li takhle na PEGIDu, jak potom reagovat na NPD? Rozdíl mezi PEGIDou a NPD je nebetyčný. Co se týče Lutze Bachmana - sám by nic nezmohl. Podle mě je irelevantní, kým je, ale lidé, kteří ho následují, například v Drážďanech, ho nenásledují kvůli jeho kriminální minulosti, ale kvůli tomu, co říká; souhlasí tedy s tvrzeními, která píšou na své transparenty, jenže ono je velmi těžké s nimi nesouhlasit. Že proti PEGIDě vystoupil kde kdo mě také nepřekvapuje - německá veřejnost je na jakékoliv podobné iniciativy značně citlivá a reaguje obzvlášť rychle a silně. Demonstrace Drážďany bez nácků se týkají zejména NPD a pak každoročních srazů nácků při příležitosti výročí bombardování města, nemá to nic společného s PEGIDou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');