Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobry den, velmi se mi libi vase zasvecene blogy a zpusob vaseho psani. Mam poznamku, resp.upresneni k tomuto blogu - a to k tematu Rozpoctu Norska pro 2015. Na prvni pohled mi nedavalo ve vasem textu smysl, proc zrovna TED chce Norsko investovat do zastarale infrastruktury. Myslim, ze neni dostatecne vysvetleno, ze staty PRAVE investuji do infrastruktury, vystavby apod. V DOBE RECESE, protoze je potreba zamestnat ty, kteri prisli o praci (v tomto pripade asi propustene pracovniky z ropneho prumyslu). Je to takova POMOC statu. Tudiz neplati, kdyz bude recese, "penize na infrastrukturu nebudou", ale prave naopak, jak ostatne vidime prave na rozpoctu pro 2015. Dekuji.

1 0
možnosti

M49i77l15a39n 35R11a91d32e10k

11. 12. 2014 19:02

jo, a zrovna se dozvidam ze zprav, ze ten studentik dostal pokutu a IHNED ji "nekdo" za nej zacaloval.

1 0
možnosti

M58i69l63a15n 81R25a33d49e56k

11. 12. 2014 18:52

ten mexicky chlapec, a ty masakry. Take to neni tak docela jak se to pise. Ten chlapec tam byl za "neci" prachy a "nekdo" mu dal papiry aby se presentoval jakozto novinar. Noviny a radio v Mexiku ho nejen sepsuly, ne proto ze protestoval, to je v Mexiku normalni, nikdy diktaturu nepoznali, ale kdo za tim stoji. Ten masakr byl dilo socanu, respektive strany PRD, opravdu (Partide de la Revoludion Democratica), a tam se na mitink meli dostavit mladi komuniste, na ktere nemaji zaludek ani socani. Neco se tam stalo a povrazdiili je, i kdyz to byli zlocinci, ty autobusy se kterema tam jeli byli kradene, normalni jejich praktika. Ale vyuzili to zase socane, byvaly lidr PRD, kdyz to ve volbach projel, stvoril jinou trucstranu MORENA, a je verejnym tajemstvim ze dnes organizuje ty brajgly-protesty. Tam sice jdou normalni Mexicane, ale chovaji se slusne, a vzdy se vyroji anarchiste-komuniste (ziskali necele 2% hlasu ve volbach) a hazi molotovy, dikybohu se toho lide nechytaji, ale chytaji je poldove, ale pak delaji dalsi brajgl a vlada je radeji pusti. A pristim rokem vchazi nova reforma PEMEXu, neboli statni ropne spolecnosti v paratech syndikatu, a pres. Pena je prvni kteremu se tato reforma podarila, a socani jsou z toho divoci, jelikoz je syndikaty y toho podporuju, Tak se to snazi hrat tak, jako ze vlada vrazdi studenty ( vsichni byli ze syndikatu ucitelu ve state Guerrero, a z tech nepracuje ani jediny, jsou v permanentni stavce, ale s platem) a vrazdi se tam dnes socani mezi sebou. Proste by chteli aby president odstoupil a reforma se nekonala. Tak poslali toho studentika politickych ved z UNAM, tato fakulta je komunisticka az na pudu, ale chlapec jako spravny komous neumel anglicky, tak se zmohl jen na Malala, please, Mexico. Tak to strane MORENA moc nevyslo, a o tom se zase diskutuje v MExiku. Zazadal uz o politicky azyl, asi vi jak jste tam stedri.

0 0
možnosti

R^ Hezká zpráva. R^

Jenom škoda, že ti Norové dovolí kradeže dětí a nějak je to ani nevzrušuje.

7 0
možnosti

Norové je nekradou, krade je jedna instituce, které se Norové bojí a kterou nemá pod kontrolou ani vláda. To je trochu rozdíl, nemyslíte?

4 1
možnosti

Norsko je fasisticky stat, ktery krade a prevychovava deti.

4 1
možnosti

Nejvyšší čas, aby jim tam tu nudu protrhlo nějaké komando, co si půjde pro ukradené děti.

4 0
možnosti

Konečně tady napravil někdo Norsku reputaci, tak to nemusím dělat já. DíkyR^

4 0
možnosti

Norsko si musu svou reputaci napravit samo.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS