Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč Norské ambasádě? Pomůže pouze bojkot Norska, dokud ty kluky nevrátí zpět do Česka.

0 0
možnosti

P49e13t65r 43H19á90l14a

25. 1. 2015 18:56

Podle mě je zásadní problém že se všeobecně všechny "porušení pravomocí" řeší jako kárné případy a ne jako trestné činy.

Podle mě je prostě rozdíl mezi "špatným vyhodnocením situace" a "únosem". Stejně jako je rozdíl mezi justičním omylem a posláním za mříže člověka, u něhož zkouška DNA vinu vyloučila. Barnevernet by správně měl být normálně vyšetřován policií za únosy. Stejně jako čeští soudci za trestný čin zneužití pravomoci, a ne jen za "pochybení".

Stejně jako policista, který kryje vraha tím, že evidentní vraždu vědomě uzavře jako sebevraždu, by měl být stíhán za spolupachatelství vraždy (viz např. Stodolovi, nebo nedávno na idnesu byl článek o "sebevraždě" člověka co měl rozsáhlá obranná zranění a dvojitou strangulaci - jednu od skutečného škrtidla, a druhou od provazu, na který ho posmrtně pověsili).

To neustálé schovávání se za úřední postavení je cesta do pekel, úředník by prostě neměl mít pravomoc porušovat zákony a pokud tak činí, měl by být vyšetřován policií jako každý jiný, a ne "kárně" v rámci svého úřadu.

1 0
možnosti

Podívejte se na stránky norské ambasády. Norská ambasáda vyhlašuje grantové řízení na podporu projektů v rámci "Children and youth at risk". Kdopak se hlásí?

0 0
možnosti

Asi nemá smysl se snažit najít nějakou kličku v paragrafech, ale prostě vyvinout na Norsko maximální nátlak pokud možno ve spolupráci s dalšími postiženými zeměmi.

2 0
možnosti
Foto

Jak funguje, nebo nefunguje diplomaticka valka mezi Norskem a Indii? Indove uz koukam meli take to "poteseni" s Bavernementem. http://post.jagran.com/norways-childcare-service-takes-away-nris-children-1324804263

0 0
možnosti
Foto

A povsimnete si prosim, ze je to jako pres kopirak.

0 0
možnosti

vysvětlete mi prosím jedinou věc: jak je možné, že jeden suverénní stát může zadržovat občany druhého suverénního státu, ačkoliv neporušili jeho zákony (tady mluvím o dětech)? Z mého možná naivního pohledu stačí jediná oficiální žádost z české strany o vydání českých občanů českým úřadům a musí jí být vyhověno.

4 0
možnosti

P23e42t45r 39F51r81ý32d98e81k

8. 12. 2014 19:49

Bohuzel, pokud jede Pilip delat ze sebe vola na Kubu, stat jedna. Pokud jde o podobne nestydate poruseni svobod cloveka, nas stat nedela nic.

2 0
možnosti
Foto

Jinak Sorry, ale jestlize maji obcane statu mit strach z nejake statni instituce, ktera je absolutne mimo kontrolu a nepodleha ani justici, nevim, zda se jeste bavime o demokracii, doktature, nebo vedeme diskuzi nad nejakym romanem pana Orwella?

6 0
možnosti

Takze to jednodusse shrnem : podle clanku kdyz mi ta Norska socialka ukrade deti ,tak  ani Norska vlada ani Norsky nejvyssi soud,ani Policie  ani Panbuh  mne uz deti nevrati . Tak to mi nezbyva nez vzit spravedlnost do vlastnich rukou . A to takovou ,ze I Breivik se zastydi jaky ve srovnani se mnou  amater

2 0
možnosti

možnosti nápravy = Breivick ;-€

1 1
možnosti
Foto

Norská ambasáda, čili vyslanectví je reprezentant země, která dopustila tak zvěrstvo jako odebrání dětí ... takže je to zcela legitimní cíl kampaně, stejně jako norští producenti mohou být cil pro bojkot ze strany spotřebitelů ...

6 0
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');