Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Smarthone je vynikající věc. Vidím jej však jen jako doplněk k počítači, když se mi počítač kvůli "maličkosti" nechce startovat anebo když jsem na cestě a občas chci mrknout na maily nebo internet.

IPhone skutečně aplikace příliš omezuje, proto je lepší zvolit smartphone s Andoid. Mnoha lidem omezený Android smartphone zcela stačí, tak nevím proč na něj nadávat. Důležité je, že ti, co chtějí dělat na počítači více, mají i jiné možnosti. :-)

0 0
možnosti
AR

To máte naprostou pravdu - také mám tablet s Androidem a jsem spokojený, protože stále ještě mám počítač s Windows 7 Professional. Problém je v tom trendu - byznys, který kolem smartphonů vznikl, se přenáší i ke klasickým počítačům a nemusí být daleko doba, kdy budou i normální Windows podobně omezené; ostatně Windows 8 tento trend naznačují dost jasně.

1 0
možnosti
ZH

Jako majitel iPhonu a iPadu samozřejmě vím, že Appstore má Apple pevně pod kontrolou. Nikdy by mě ale nenapadlo, že se někdo pokusí něco podobného uplatnit pro Wokna. To je opravdu "zabiják". A to stím Amazonem? Tak daleko to "výspa demokracie" dotáhla? No FŮŮŮŮŮJ.:-/

0 0
možnosti
MS

Andreji, Vaše vzdělání Vám pravděpodobně nedovoluje pochopit elementární vztahy. Hardware se staví v součinnosti se software.  V závislosti na době se pouze liší jejich poměr. Elementárním nebezpečím není telefon, auto nebo popelnice. Elementárním nebezpečím pro lidi jsou lidé jako Vy produkující denně hromady nesmyslů, kterých se jako inspirace chytnou lidé inteligentní, kteří dokáží stupiditu realizovat v praxi.

Kolik počítačových programů jste v životě napsal?

0 1
možnosti
AR

Docela dost, poslední asi před třemi týdny. Hlavně mi vysvětlete ten blábol, co jste napsal Vy - protože nevidím, v čem rozporujete můj článek. Článek je o trivializaci softwaru na různých zařízeních tak, že se z nich stávají místo lokálních samostatných jednotek pouze terminály pro vzdálený přístup, což mění vlastnické vztahy, jakož i vztah uživatele a dodavatele. A Vy nadáváte. Máte něco k tématu? Jestli se Vám můj blog nelíbí, radím Vám jedno: KEEP CALM AND GO SOMEWHERE ELSE.

1 0
možnosti
AT

Mně to zarážející nepřipadá. Drtivá většina uživatelů internetu je zaměřena na zábavu  a konzumaci obsahu. A pokud dostanou to co chtějí, nebo si myslí, že chtějí, nebudou mít snahu něco změnit. Tak to bylo je a bude. Lidí co to pitvají z vašeho pohledu je málo.

ANa druhou stranu, když parafrázuji váš výrok z posledního odstavce: právě díky obrovské mase konzumentů se internet tak rychle rozvinul a stalo se z něj masové medium.

1 0
možnosti
PP

Máte v tom jednu logickou chybu - předpokládáte, že se lidé spoléhají (či budou v budoucnu spoléhat) jen na svůj smartphone.

  U nás, dovolím si tvrdit, stále ještě většina bere svůj telefon jako věc primárně pro zábavu, plus jako pracovní nástroj na jednodušší bázi (připomínky, kalendář, poznámky, mail) a na "normální" práci stále užívá plnohodnotný komp, kde nějaké omezení aplikacemi nehrozí, pokud se v tom uživatel alespoň trochu orientuje.

1 0
možnosti
AR

Tak tato hrozba byla, ovšem vypadá, že je s odchodem pana Ballmera zažehnána (prozatím). Jasně, člověk si cestu kolem najde, ovšem ne tehdy, pokud je firma a nejen soukromá osoba, to se pak přísně musí držet licenčních podmínek. Smartphony jen ukázaly cestu, ale je velmi pravděpodobné, že se znovu najde někdo, kdo bude chtít podobně uzavřít i Windows. Nezapomínejte, že i Android začínal jako výrazně otevřenější platforma, než v jakém stavu je dnes.

0 0
možnosti
JK

J62a24n 20K16o84ř81á27n

18. 2. 2014 10:04

Postrádám nějakou myšlenku. Nějaký smysl článku.

2 1
možnosti
Foto

Ale to je přeci jasné: autor tím chtěl říci, že jedině on...

...jedině on ví, že internet je pod kontrolou a hlupanům je potřeba to sdělit.

Jinak by dnes klidně neusnul.

0 0
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');