Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MA

Mně se nelíbí jak se v televizi rychle mění obrázky, každou vteřinu nebo dvě-tři jiný záběr. Pořady o tancích, nebo když někdo zpívá, tak jsou interpreti rozpohybování pomoci kamer a střihů, bolí mi z toho hlava, tak jsem televizi odhlásil.

0 0
možnosti
HP

Pochopil bych, že se někdo zastává jedné veřejnoprávní stanice (pochopil, i když jsem sám proti) ale zastávat se 21 kanálů rozhlasu a 4 (plánovaně šesti) televizních může jen ignorant.

2 0
možnosti
JK

Veřejnoprávní média zrušit. Dneska nemají opodstatnění. Médií je všude tolik, že je člověk nestačí ani pojmout. Na výběr jsou kromě televize a rozhlasu ještě tištěná média, či elektronická média. Navíc není nic, čím by veřejnoprávní televize s rozhlasem nějak zásadně vyčnívaly. Tuctové a zaujaté zpravodajství, standardní komerční filmy, vykopávky z komunistického archívu, tuctové dokumenty, tuctová témata... Občas to zapnu a připadám si, jako bych stále sledoval normalizační televizi.

5 0
možnosti
MH

Stylisticky zcela určitě dobrý článek, ale autor zas až tak moc nezná realie. Nemůžete srovnávat Norsko s Českem. Mimochodem, nikdy sem neslyšel o tak hloupém nápadu třeba v GB, u BBC by si o tom nikdo ani nezkusil přemýšlet. Navíc specielně u nás je veřejnoprávní medium (TV nebo radio) jedinou zárukou alespoň trochu vyváženého zpravodajství. Budiž nejlepším důkazem třeba i to, že z NOVA TV ještě nikdo neletěl za názor na politiky, kdežto v ČT se k tomu už schylovalo (na zásah oněch dotčených politiků) několikrát? A proč? Protože komerční TV jedou podle toho, kdo zaplatil, a tak se do ničeho třaskavého nikdy nepouští.

Nu a konečně argument o zbytečných technicích a pseudohvězdách... Zrovna ty vyrábí hlavně TV ZH@VNA.

Nene, smiřme se s těma pár kačkama, ČT nám to bohatě vrací. A že se nechcete na některé pořady dívat? Ještě vám zbývá tlačítko Off.

0 7
možnosti
Foto

Bože, co nám ČT vrací ? Máte na mysli přiblé, stokrát omýlané seriály z dob komunismu ?  Vyvážené zpravodajství ?  To snad nemůže být  myšleno ani ze srandy.  Vždyť rozdíl mezi NOVOU a ČT už pomalu není žádný. Český rozhlas ?  V čele státního rozhlasu sedí osoba  velmi blízká ČSSD. Tak jaká nestranost. Mám přítelkyni a ta´pracuje v České rozhlase a byla přeřazena na jiné místo, protože podávala zprávy nepříznivé pro ČSSD. Samozřejmě, že to bylo zdůvodněno jinak. Vžyť televize i rozhlas žije ze státních peněz, takže o jaké nezávislosti se to bude mluvit. Nezávislost bude tehdy, pokud nebudu odkázán na peníze státu.

6 0
možnosti
DM

Vyborny clanek, diky! A Praska nize si nevsimejte, evudentne nema co napsat k tematu, tak prudi...

6 2
možnosti
MP

Kdyby se Norové raděj starali o to, aby se mohli reálně bránit když zas nějakýmu z nich rupne v kouli.......:-/

0 6
možnosti
JR

J30a60n 77R14á81ž

7. 8. 2013 11:23

A proč někomu rupne v kouli nevnímáte? Když televize,kterou platí chrlí na diváky multikulturní cancy, když vidí,jak jeho země je manipulována mainstreamem,kterému se státní televize naprosto podřizuje, když  bezmocně přihlíží jak jsou mladým lidem vymývány mozky levičáky pod prapory se srpem a kladivem...........tak se občas stane,že někomu frustrovanému rupne v kouli.

P.S. Veřejnoprávní televize bez tradice chováni v tržním prostředí a bez kvalitních redaktorů a komentátorů, jako je ČT,  je doménou různých gangů přisátých na penězotoky z veřejných peněz, bez kterých by se tito příživníci neuživili. Poplatky pro ČT jsou jen další daní vybíranou na neužitečný projekt.

5 0
možnosti
  • Počet článků 211
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6414x
Expert na evropské právo (EU a EEA) a evropskou politiku. Odkaz na LinkedIn
Autor analýz o Blízkém Východě na Dedeníku - http://www.dedenik.cz

***


');
//-->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-73590340-1', 'auto');
ga('send', 'pageview');